Gloria Bistrița vrea să transfere un portar de la Rapid ll

12 May. 2009, 11:55 Special
Gloria Bistrița vrea să transfere** un portar de la Rapid ll

Echipa din prima ligă, Gloria Bistrița, este interesată de serviciile unui tânăr portar de 20  de ani de la Rapid ll, Cătălin Straton.

 

„Sper ca după terminarea campionatului dacă nu voi avea șansă la prima echipă a Rapidului să plec la Bistrița pentru a putea progresa. Consider că la Rapid 2  am stat destul și cred ca mi-am făcut treaba”, a spus jucătorul cu 10 selecții la lotul național de juniori.

 

Cătălin este unul dintre copiii de suflet ai fostului rapidist Dani Coman. Acesta din urmă ține legătura cu Straton pe care îl încurajează  de câte ori are ocazia.

 

„Dani m-a sfătuit să merg la o echipă unde să apăr meci de meci pentru a putea ajunge la un nivel înalt”, a mai spus rapidistul.

 

De serviciile jucătorului s-a mai interesat și formația din liga a doua Sportul Studențesc, echipă ce a vrut să-l ia definitiv, dar giuleștenii nu au acceptat decât varianta împrumutului.

 

Transferul portarului de la Rapid la Bistrița are șanse de finalizare, având în vedere faptul că titularul postului de portar de la Gloria, Ciprian Tătărușanu, va veni din vară în Ghencea.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

12 May. 2009, 11:55 Special
Pe aceeași temă