Unirea Jucu se pregătește intens pentru noul sezon de Liga 3. Clujenii au bifat cinci transferuri. Ultimele două vin de la Bistrița

Unirea Jucu se pregătește intens pentru noul sezon de Liga 3.** Clujenii au bifat cinci transferuri. Ultimele două vin de la Bistrița

În această vară, gruparea clujeană Unirea Jucu a reușit un șir de transferuri importante, care a început cu atacantul Andrei Moldovan (Unirea Dej), a continuat cu fundașul Adrian Sabău (FC Zalău), iar la începutul săptămânii cu Iulian Petrache (FC Zalău)!

După cum anunțau conducătorii celor de la Unirea Jucu, campania de transferuri va continua cu alte achiziții interesante. Două au fost parafate recent. Astfel, Tinuț Budăcan (n. 10 octombrie 1993) și Gabriel Coți (n. 9 Mai 1997) vor îmbrăca tricoul celor de la Jucu în sezonul viitor al Ligii 3 și ambii se află deja sub comanda antrenorului Gicu Barbu, în cantonamentul de la Ocna Șugatag. Chiar dacă sunt foarte tineri, cei doi jucători originari din Bistrița au reușit deja să se remarce deja în fotbalul românesc!

Tinuț Budăcan, titular la nici 20 de ani la Gloria Bistrița!

La nici 20 de ani, Tinuț Budăcan era deja titular în Liga a II-a, în tricoul celor de la Gloria Bistrița, bifând 28 dintre cele 32 de meciuri, în sezonul 2013 – 2014! După ce titrata formație a dispărut, mijlocașul a rămas pe „metereze” la noul „hibrid” Gloria Progresul Bistrița, acolo unde a fost desemnat căpitan de echipă.

Problemele financiare au continuat la Bistrița, astfel că și această formație s-a destrămat și Budăcan nici nu a mai participat la ultimele partide din Seria 5 din Liga a III-a. „Să stau sclav fără bani aici toată viața și să tot cer la părinți nu mi se pare normal”, se plângea atunci fotbalistul.

În această vară, el a avut mai mult oferte, dar până la urmă a ajuns la Unirea Jucu. După această mișcare din cariera sa, fotbalistul în vârstă de 21 de ani a spus că nu mai dă declarații, precizând că va spune mai multe în teren.

Gabriel Coți: „Proiectul de la Jucu mi s-a părut unul interesant”

Al doilea jucător transferat de la Bistrița este unul foarte important pentru cei de la Jucu, având în vedere că Gabriel Coți este un talentat junior, iar Federația Română de Fotbal obligă fiecare formație din Liga a III-a să aibă în teren trei jucători sub 19 ani!

Trebuie spus că Coți a fost promovat la echipa mare a Gloriei, când avea doar 15 ani! Tot în aceeași perioadă, bistrițeanul a început să cocheteze cu Naționala de juniori, la care a fost apoi convocat în permanență, iar anul trecut a debutat sub „tricolor”, într-un meci cu Serbia.

VEZI ce spune Gabriel Coți despre transferul la Unirea Jucu

Pe aceeași temă