Gica Popescu pierde un vot la Constanța! Nedelcu: „Când văd cu cine se asociază, nici nu vreau să aud…”

Mihai Andries 26 Jan. 2014, 03:50 Special
Gica Popescu pierde un vot la Constanța!** Nedelcu:

Cursa pentru câștigarea șefiei FRF se ascute tot mai mult, odată cu apropierea datei de 5 martie, când va fi ales noul președinte al forului. Unul dintre candidații cu șansele cele mai mari de victorie, Gică Popescu, se bucură de tot respectul finanțatorului de la Farul Constanța, Giani Nedelcu, dar nu poate conta și pe votul său. Conducătorul Farului spune că nu poate să-și depună concursul la venirea în fruntea Federației a unui om sprijinit de Adalbert Kassai, secretarul FRF.

„Eu nu am nimic cu Gică Popescu, eu l-aș vota, că a fost un mare fotbalist, dar când văd că se asociază cu acest Kassai nici nu vreau să aud… Toate problemele noastre cu Federația vin din cauza acestui Kassai. Gino Iorgulescu a predat comisiile. Unde-i mintea curată și limpede, renunți, de ce să-ți bați capul? Alții o țineau acolo (la LPF, n.r.) pentru a împărți dreptatea după cum bătea vântul”, a declarat Giani Nedelcu, în exclusivitate pentru Sport Total FM, în emisiunea „Fotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima.

Patronul Farului Constanța duce un vechi război cu Adalbert Kassai și comisiile FRF. Giani Nedelcu îl acuză pe secretarul general al Federației că amână nemotivat soluționarea unui litigiu cu defuncta grupare Internațional Curtea de Argeș, care datora echipei de la malul mării suma de 200.000 de euro.

Sursa: Sport Total FM

Mihai Andries 26 Jan. 2014, 03:50 Special
Pe aceeași temă