Fratele lui Pădurețu joacă în liga a IV-a

12 Mar. 2009, 15:03 Special

Fratele mai mic al jucătorului de la Unirea Urziceni, Răzvan Pădurețu, joacă și el fotbal, însă într-un eșalon inferior. Alexandru Pădurețu (22 ani) este legitimat la CS Muscelul Câmpulung în Liga a III-a, dar sâmbătă a evoluat pentru satelitul  Sporting Muscelul Câmpulung în Liga a IV-a.

 

În meciul cu FC Argeș Primavera (3-2 pentru gazde) din prima etapă a returului, Alex Pădurețu a fost folosit titular pe postul de fundaș central, a contribuit la golul de 2-0, când a executat foarte bine o lovitură liberă de la peste 25m, balonul a lovit transversala, iar Sârbu, bine plasat, l-a trimis în poartă. S-a evidențiat și prin două cartonașe galbene și implicit unul roșu. În minutul 33 a faultat în apropierea propriului careu și a fost avertizat, iar în repriza secundă, când scorul era 2-2, a oprit prin fault un adversar din drumul său spre poartă în postura de ultim apărător și a fost eliminat.

 

La formația de Liga a III-a, CS Muscelul Câmpulung, Alex Pădurețu a evoluat în 3 partide. Adus de la CF Predeal, a debutat în meciul cu Minerul Motru (3-1), iar în deplasarea de la Chimia Craiova (scor 1-1), a fost eliminat în minutul 89. După acest „eveniment” a dat bir cu fugiții și nimeni nu a mai știut mult timp, nimic despre el. S-a întors în această iarnă și pentru că este restant la pregătirea fizică, evoluează pentru moment la „județ”.

articol scris de Bogdan Burhan
 

12 Mar. 2009, 15:03 Special
Pe aceeași temă