Fotbal comemorativ! Cristi Corobea nu a fost uitat de colegi

20 Feb. 2012, 10:58 Special

CFR Simeria a câștigat, la golaveraj, prima ediție a Memorialului „Cristian Corobea”, turneu organizat în memoria fostului fotbalist hunedorean decedat în urmă cu exact un an într-un accident de mașină care a avut loc la intrare în orașul Călan. Cristi Corobea avea doar 23 de ani!

La turneul care s-a disputant sâmbătă pe Terenul 2 al stadionului „CFR- Marmosim” din Simeria au patricipat toate cele patru echipe din județ la care Cristi Corobea a jucat în scurta lui carieră: Victoria Călan (Liga a IV-a Hunedoara), CFR Simeria, FC Hunedoara și Jiul Petroșani (Liga a III-a). Cristi Corobea a câștigat campionatul Ligii a IV-a Hunedoara și a promovat în Liga a III-a cu CFR Simeria în 2007.

„Feroviarii” s-au impus fără să primească gol

Învingătorii au obținut următoarele rezultate: CFR Simeria – Jiul Petroșani, scor 0-0 și CFR Simeria – Victoria Călan, scor 7-0 cu golurile marcate de Zdrâncu, Uibariu (2), Vasinc (2), Fl. Pop și Păduraru. Locul doi a revenit lui FC Hunedoara urmată de Jiul și Victoria Călan. Altfel, în meciul de deschidere FC Hunedoara a învins, la limită, scor 2-1, pe Victoria Călan, au marcat: Benea, D. Grigore respectiv Predoi, iar în ultimul joc FC Hunedoara a remizat cu scor „alb”, 0-0, cu Jiul Petroșani.

La memorial au fost prezenți și câțiva membrii ai „Peluzei Nord” Hunedoara, ce au afișat un mesaj pe un banner pe care l-au legat apoi de unul din gardurile ce împrejmuiau terenul de joc: „Cristi Corobea, odihnește-te în pace!”, scria pe mesajul suporterilor (foto).

După turneu reprezentanți ai celor patru echipe au plecat de la terenul de joc la Cimitirul din Călan, unde au depus coroane la mormântul fostului jucător.

Articol scris de Sami Tamaș

Foto: Glasul Hunedoarei

20 Feb. 2012, 10:58 Special
Pe aceeași temă