Cazul „Gheață”: „Nevinovați!”

Marius ANGHEL 26 Oct. 2012, 13:19 Stiri
Cazul „Gheață

Pe cale sportivă nimeni nu a putut fi făcut răspunzător de drama suferită de portarul Răzvan Gheață căruia i-a fost extirpat un rinichi în urma unui accident suferit pe terenul de joc.

Miercuri, la 11 zile de la nefericitul accident petrecut pe terenul de fotbal în urma căruia portarului de doar 17 ani al echipei CFR Simeria, Răzvan Gheață (foto) i-a fost extirpat un rinichi cazul a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara.

Forul condus de avocatul Cornel Mihăiescu a analizat memoriul depus Conducerea Clubului Sportiv CFR din Simeria prin care cerea să fie tras la răspundere jucătorul care l-a lovit pe Răzvan Gheață, arbitrii care nu au oprit meciul după incident, observatorul care nu a intervenit și conducerea echipei adverse, care a permis o asemenea violență pe terenul de fotbal. Însă, nicunul dintre cei încriminați nu a putut fi pedepsit pe cale sportivă.
„Conform Regulamentului jocului de fotbal deciziile arbitrului luate pe teren sunt definitive. Fazele încriminate de nu au putut fi probate nici cu înregistrări video astfel că nu am putut aplica nicio sancțiune pe linie sportivă”, a declarat pentru Ziarul Hunedoreanului avocatul Cornel Mihăiescu.

Carieră curmată

Pe 13 octombrie în timpul meciului de fotbal din Liga a IV-a Hunedoara dintre echipele Aurul Brad și CFR Simeria (scor 6-5) portarul echipei oaspete, portarul Răzvan Gheață a fost accidentat de un jucător advers care l-a lovit cu genunchiul în coaste impact în urma căruia o coastă fracturată i-a perforat un rinichi. Intrat în comă din cauza hemoragiei interne Răzvan Gheață a fost internat de urgență la Spitalul Județean de Urgență din Deva unde o echipă formată din urologi și chirurgi i-au extirpat un rinichi.

Cel mai probabil el nu va mai putea face sport de performanță niciodată.

Articol scris de Sami Tamaș

Marius ANGHEL 26 Oct. 2012, 13:19 Stiri
Pe aceeași temă