FC Olt îl susține pe Gică Popescu la președinția FRF!

Mihai Andries 14 Dec. 2013, 18:07 Special
FC Olt îl susține** pe Gică Popescu la președinția FRF!

În cadrul unei ultime conferințe de presă din acest an, președintele clubului FC Olt Slatina, Ionuț Ivan, a făcut public numele candidatului susținut la președinția FRF. Fostul internațional Gică Popescu va fi susținut la alegerile pentru președinția FRF, ce se vor organiza în prima parte a anului 2014.

Președintele clubului FC Olt Slatina, Ionuț Ivan, și-a arătat susținerea față de  fostul component al „generației de aur”, în cadrul unei conferințe de presă organizate, vineri, în cadrul căreia au fost prezentate intențiile pentru abordarea stagiunii de primăvară.

„Echipa din generația de aur, care se află alături de Gheorghe Popescu, oameni care au scris istorie pentru fotbalul românesc, precum și proiectele și activitatea de succes, pe care le realizează ei astăzi, ne-a determinat să luăm această hotărâre. Revirimentul și viitorul fotbalului românesc trebuie să se construiască pe acești doi piloni, care sunt, astăzi, repere pentru fotbalul din România, Gheorghe Popescu și Gheorghe Hagi. FC Olt are încredere totală în calitățile sale manageriale”, a declarat președintele clubului FC Olt Slatina, Ionuț Ivan.

Totodată, președintele clubului slătinean a anunțat faptul că divizionara secundă slătineană va susține stagiul pregătirii centralizate la Complexul Olimpic Sportiv din Poiana Brașov, plecarea fiind programată pe 20 ianuarie. Prin urmare, lotul aflat sub comanda antrenorului Daniel Oprescu se va reuni pe 6 ianuarie.

 

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 14 Dec. 2013, 18:07 Special
Pe aceeași temă