Fără puncte de 45 de zile! De ce oare?

28 Apr. 2009, 22:50 Special
Fără puncte de 45 de zile!** De ce oare?

De la ultima victorie a lui FC Snagov a trecut mai mult de o lună și jumătate. Mai exact în 14 martie, ilfovenii au câștigat pentru ultima oară, cu 2-1, în meciul de la Ghermănești împotriva Cetății Suceava. Mai mult, de atunci au urmat înfrângeri pe linie, una mai dubioasă decât alta, mai ales pentru o echipă clasată atât de sus în ierarhii.

Echipa care a promovat anul trecut en-fanfare din Liga a III-a, a ajuns să își creeze imaginea unei trupe de temut, chiar invincibilă pe teren propriu. Această imagine bună, acest respect pe care l-a câștigat cu greu, într-un tur de campionat pe care l-a terminat pe locul șase, mult mai sus decât ar fi sperat la începutul sezonului, a dispărut complet. 
 
În momentul de față, FC Snagov este bănuită de multă lume drept o echipă implicată în jocurile de culise, în trucarea unor meciuri, numele ei fiind menționat chiar și în “curățenia” începută de DNA. Mai nou, până și proprii suporteri au început să-și acuze echipa favorită, după ce la sfârșitul ultimului meci de campionat, pierdut acasă cu ultima clasată, Știința Bacău, scor 0-1, s-a auzit din tribună scandarea: “Blatiștii, blatiștii!”.
  
Întrebat după fiecare partidă care este cauza acestor insuccese, antrenorul lui FC Snagov, Mihai Stoica a dat mereu vina pe lipsa de motivație a jucătorilor săi. Să fie cu adevărat așa? Etapa viitoare Snagovul joacă la Galați, pe terenul Dunării, și are ocazia fie de a demonstra tuturor că acuzațiile la adresa echipei sunt nefondate, fie de a provoca noi controverse pe tema corectitudinii sale.
   
Rezultate FC Snagov în retur, după 15 martie : 
 
Etapa 21 : Dunărea Giurgiu – FC Snagov 5-2
Etapa 22 : A stat
Etapa 23 : CS Buftea – FC Snagov 4-2
Etapa 24 : FC Snagov – FC Ploiești 1-2
Etapa 25 : Dinamo II – FC Snagov 6-1
Etapa 26 : FC Snagov – Lotus Băile Felix 0-1 (foto, în alb)

 

Articol scris de Gabriel Morariu

Foto: Cosmin Manea

28 Apr. 2009, 22:50 Special
Pe aceeași temă