Acuzații incredibile făcute de Pânzaru după înfrângerea cu Miroslava! Și-a luat la țintă actualii și foștii jucători. „Blatiști nenorociți. Au vândut în draci, asta au făcut”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Dec. 2017, 22:03 Actualizat: 09 Dec. 2017, 22:09 Campionat
Acuzații incredibile făcute de Pânzaru după înfrângerea cu Miroslava! Și-a luat la țintă actualii și foștii jucători.  „Blatiști nenorociți. Au vândut în draci, asta au făcut”

Dezvăluiri incredibile din Liga 2 Casa Pariurilor. Aflat într-o situație dificilă la Dacia Unirea Brăila, echipă care a încheiat anul pe loc retrogradabil, antepenultimul din clasament, antrenorul Alin Pânzaru nu a mai rezistat. Tehnicianul care e cursant pentru obținerea Licenței PRO UEFA a izbucnit la finalul meciului pierdut pe teren propriu cu Știința Miroslava (1-4) și a făcut acuzații fără precedent în fotbalul românesc.

Pânzaru dă vina pe parcursul execrabil al echipei în această primă parte a sezonului în special pe doi jucători pe care deja i-a dat afară de câteva etape bune. „Au vândut în draci” a spus antrenorul la finalul jocului cu Miroslava, trimițând săgeți în special către Costel Roșu și Gabriel Iosofache. În precedentele două etape, Pânzaru a mai făcut referiri la cei doi foști elevi, însă niciodată nu a ajuns atât de departe încât să-i acuze direct, în fața camerelor de luat imagini. Nici ceilalți jucători din lotul Daciei Unirea nu au scăpat de acuzațiile antrenorului.

„Ce mă supără, și le-am transmis și lor, este că pe mijlocul campionatul și începând cu luna septembrie, când nu s-au concretizat promisiunile finanțării, au avut cu totul alte preocupări. I-a preocupat orice altceva în afară de antrenament, de fotbal. Plus că au acceptat în vestiar jucători care, din dorința de a supraviețui și a trăi, au început să vândă meciuri, efectiv. Alde Roșu, cu Iosofache, efectiv veneau prin vestiar și se rugau de băieți: „Hai să trântim meciul. Hai să facem 2 pauză / 1 final. Hai să facem aia, hai să aia”. Cei care au rămas nu s-au complăcut în poziția asta, s-o facă, pentru că îi dădeam și pe ei afară. Dar au acceptat, printre ei, jucători de tapa lor. La urechile noastre lucrurile astea au ajuns destul de târziu, când, efectiv, n-am avut ce face decât să-i dăm afară și nu mai puteam să înăbușim din fașă aceste lucruri. Și asta le-am reproșat-o și o să o spun public și o să fac toate demersurile pentru ca jucători de genul ăsta, de ăștia care au fost și au vândut, că am văzut că iese și prin presă și spune că și-a făcut un nume. V-ați făcut un nume de ordinari, blatiști nenorociți. Asta v-ați făcut. Și lumea care a venit pe aici are mare dreptate. Meciul cu Mioveni, multe meciuri în care noi stăm pe margine și ne uităm: „Bă, ce se întâmplă?”. Aflăm după aia ce s-a întâmplat. Au vândut în draci, asta au făcut. Și le-am reproșat-o și lor pentru că au acceptat pe lângă ei jucători de genul ăsta, neinformându-ne pe noi. Băi frate, uite ce vrea ăla și cu ăla. Din păcate. Și acum ajungem în situația în care, numeric și valoric, suntem cum suntem, că nu mai avem de niciunii pe aici și nu mai putem să dăm o bășină. Asta-i expresia”, a răbufnit la finalul meciului cu Știința Alin Pânzaru.

Antrenorul echipei brăilene e convins că lucrurile se vor schimba în partea a doua a campionatului. „Sunt discuții să aducem jucători, dar, uite, înotăm în ultima parte a clasamentului și gâfâim. Vă dați seama că o să jucăm cu sabia deasupra capului și sper să avem puterea, în primul rând stabilitatea financiară și puterea să aducem jucători care să ne scoată. Caractere în primul rând, nu trântitori, nu blatiști ordinari, care să ne scoată din situația asta în care ne-au băgat și ei și noi, ca grupare, că suntem cu toții de vină, și eu. Toată lumea e vinovată aici. Dar totul depinde de partea financiară. Că și ei s-au apucat de vândut și de făcut nenorociri, e pentru că nu au avut. Nu e o scuză pentru asta și nu tolerez lucrurile de genul ăsta, dar aici s-a ajuns și ăsta e adevărul. Și lumea care țipă pe aici și înjură, mare dreptate are, că lumea nu e proastă, vede. Și să-i prindă, că sunt brăileni de-ai lor. O, Roșu, a dat afară golgheterul echipei! Pe vânzătorul echipei l-am dat afară, nu golgheterul echipei. Și-a făcut un nume! Și-o fi făcut un nume. Uite că și l-a pătat aici prin ce a făcut în ultima perioadă. Dar o merităm, că, na, i-am primit pe aici”, a mai spus Pânzaru.

16 meciuri și 8 goluri sunt cifrele lui Costel Roșu la Dacia Unirea Brăila în acest sezon al Ligii 2

13 meciuri, dintre care 9 ca titlular, a bifat Gabriel Iosofache în acest campionat

Pe 19 noiembrie, Dacia Unirea Brăila anunța că a ajuns la un acord cu Costel Roșu și Gabriel Iosofache în privința rezilierii amiabile a contractului. Înaintea acestora, Brăila s-a mai despărțit și de Gabriel Lază și Cosmin Mihai.

În acest sezon de Liga 2, Dacia Unirea a avut o mulțime de meciuri suspecte. A fost 2-3 cu ASU Poli, 4-4 cu Știința Miroslava, 4-3 cu Luceafărul Oradea, 2-2 cu Ripensia, 2-1 cu Metaloglobus, 2-2 cu Mioveni, 3-2 cu Hermannstadt, 2-2 cu Balotești, 3-2 cu Olimpia Satu Mare, 3-4 cu UTA, 3-3 cu Pandurii și, acum, 1-4 cu Știința Miroslava. Aproape tot acest campionat a fost unul suspect în rezultatele obținute de echipa lui Alin Pânzaru.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Dec. 2017, 22:03 Actualizat: 09 Dec. 2017, 22:09 Campionat
Pe aceeași temă