Familia Lung se ocupă de funeraliile victimei accidentului

Marius ANGHEL 10 Jan. 2014, 16:35 Special
Familia Lung** se ocupă de funeraliile victimei accidentului

Familia lui Silviu Lung și-a luat angajamentul de a suporta toate cheltuielile de înmormântare ale victimei accidentului de miercuri, Constantin Nițu, care va avea loc sâmbătă la Moțăței. De asemenea, familia decedatului va beneficia de sprijin financiar din partea familiei Lung pentru restul vieții.

În acest timp, fiica lui Constantin Nițu este vizitată zilnic la spital de soția și fiul cel mare al lui Silviu Lung, Tiberiu, iar medicii spun că starea ei s-a ameliorat vizibil și va fi recuperată rapid. Fratele ei, aflat la rândul lui în mașina avariată, a fost deja externat.

Silviu Lung a părăsit joi Spitalul Județean de Urgență din Craiova, dar se declară în continuare extrem de afectat de tragedia în care a fost implicat.

„Durerea cea mai mare este că a murit un om, iar lucrul acesta mă afectează foarte mult. Mă bucur că fetița este mai bine, o să mă duc când o să pot să o vizitez. Îmi pare nespus de rău pentru că în viață am încercat să fac numai bine și a fost acum accidentul acesta și îmi pare foarte rău” spune Silviu Lung.

Articol scris de Cosmin STAICU

Marius ANGHEL 10 Jan. 2014, 16:35 Special
Pe aceeași temă