Membri ai staffului tehnic al Dunării, implicați într-un accident tragic în timp ce se întorceau de la Brăila! Două persoane au murit pe loc, iar una este în comă

Marius ANGHEL 08 Nov. 2017, 21:23 Campionat
Membri ai staffului tehnic al Dunării, implicați într-un accident tragic în timp ce se întorceau de la Brăila!** Două persoane au murit pe loc, iar una este în comă

Accident tragic în care a fost implicată o mașină a clubului Dunărea Călărași, din Liga 2. La întoarcea de la Brăila, unde echipa lui Dan Alexa a jucat în etapa a 16-a, unii dintre membrii staffului tehnic ai echipei din Călărași au fost implicați într-un accident în urma căruia două persoane au murit, iar una se află în comă. Mașina în care se aflau oficialii Dunării a fost lovită în plin de un autovehicul intrat pe contrasens, în localitatea Drajna Nouă, în județul Călărași. 

„În această seară, la întoarcerea de la meciul disputat la Brăila, o mașină aparținând clubului nostru în care se aflau membrii staff-ului tehnic a fost implicată într- un tragic accident rutier. Componenții echipei noastre sunt în stare stabilă și sunt supuși unor investigații la Spitalul Județean Călărași”, sună comunicatul sec al clubului Dunărea.

Din informațiile ProSport, în urma impactului frontal dintre cele două mașini au rezultat doi morți și o altă persoană aflată în comă, toți din mașina care a provocat accidentul. Membrii staffului Dunării implicați în accident și care s-au ales cu probleme sunt Nicolae Iorga, maseur, cu fractură de bazin, respectiv Alexandru Munteanu, magazionerul clubului, cu probleme cu scalpul. Ambii au fost trimiși la București pentru investigații, la spital. Ceilalți doi oameni din stafful echipei aflați în mașină sunt George Coman și Fenghea Ion, delegați.

Dunărea Călărași a remizat, miercuri, la Brăila, cu Dacia Unirea, scor 1-1, în etapa a 16-a din campionatul Ligii 2, și a pierdut prima poziție în clasament.

Marius ANGHEL 08 Nov. 2017, 21:23 Campionat
Pe aceeași temă