Un fost jucător utist, în comă după ce a fost implicat într-un accident de circulație

Marius ANGHEL 27 Jan. 2018, 22:04 Diverse
Un fost jucător utist,** în comă după ce a fost implicat într-un accident de circulație

Portughezul Bruno Simao (32 de ani), în trecut fost jucător în România la UTA, Dinamo sau Astra, se află în comă indusă, după ce a fost implicat într-un accident auto, informează cotidianul A Bola.

Fundașul lateral, legitimat în prezent la CD Pinhalnovense, este internat la spitalul Santa Maria din Lisabona, informație confirmată de antrenorul echipei, pentru A Bola: „Nu știm când se va recupera. Tot ce pot spune în numele meu și al întregului grup e că are parte de toată susținerea noastră. Sperăm să-și revină”.

Simao a fost cumpărat de Dinamo în 2009, de la UTA Arad, pentru 150.000 de euro, dar a părăsit gruparea din Capitală după numai șase luni, fiind transferat de Slovan Bratislava. După un an a revenit în România, la Astra, iar mai apoi s-a mutat la un club din Azerbaidjan. Zece meciuri a adunat Simao în tricoul lui Dinamo, iar la Astra doar patru.

Cel mai mult a jucat în România pentru UTA, în perioada 2006-2008. 36 de meciuri și un gol sunt cifrele portughezului în tricoul arădenilor.

Marius ANGHEL 27 Jan. 2018, 22:04 Diverse
Pe aceeași temă