EXCLUSIV: E oficial! Returul se reia pe 17!

29 Feb. 2012, 17:42 Special
EXCLUSIV: E oficial!** Returul se reia pe 17!

În urmă cu câteva minute, s-a încheiat ședința Comitetului Executiv al FRF în care s-a discutat amânarea cu încă o săptămână a reluării returului, fiind aprobată solicitarea cluburilor din eșaloanele doi și trei. Cornel Șfaițer, unul din reprezentanții cluburilor din Liga a II-a în acest comitet a confirmat pentru Liga2.ro imediat după ieșirea din ședință: „Este oficial. Liga a II-a și a III-a au fost amânate cu încă o săptămână. Mâine vom discuta la federație și când se vor programa intermediara sau intermediarele”

În ceea ce privește situația cluburilor Victoria Brănești și Săgeata Năvodari, care și-au anunțat azi intenția de a se retrage, oficialul Botoșaniului a declarat doar că „la miezul nopții expiră termenul dat pentru achitarea datoriilor restante. Dacă nu s-a făcut dovada plății în termenul de grație acordat de federație se vor lua măsurile corespunzătoare”


Ieri mai mulți oficiali de Liga a II-a au semnat o cerere comună prin care solicitau amânarea cu încă o săptămână a returului eșalonului secund. Motivul invocat a fost, ca și la amânarea precedentă, starea proastă a terenurilor. Demersul cluburilor va fi analizat în Comitetul Executiv care se desfășoară la această oră la sediul FRF. Un mare sprijin în obținerea amânării a venit de la colegii din Liga a III-a, care în cadrul Adunării Generale care a avut loc azi de dimineață, tot la sediul federației, au adunat semnături de la toți cei prezenți pentru a cere la rândul lor amânarea returului și pentru acest eșalon.

Vom reveni cu amănunte după terminarea ședinței Comitetului Executiv

Articol de Mihai ANDRIEȘ

29 Feb. 2012, 17:42 Special
Pe aceeași temă