Ediție specială ProSport LIVE | Adi Matei a vorbit despre numirea sa la Unirea Tărlungeni și cu ce probleme se confruntă cluburile din Liga 2

Marius ANGHEL 04 Nov. 2016, 17:47 Special

Noul antrenor al echipei Unirea Tărlungeni, Adrian Matei, cel care a preluat luni această funcție de la demisionarul Laurențiu Tudor, a fost astăzi, 4 noiembrie, invitat la o ediție specială a ProSport LIVE. Fostul stelist a venit în studioul singurul talk-show pe teme sportive din online-ul românesc alături de doi dintre tinerii jucători pe care îi va antrena la echipa de Liga 2: portarul Iustin Popescu (23 ani) și mijlocașul Vasile Mihai (20 ani).

În cadrul emisiunii moderate de Claudiu Giurgea, Adrian Matei a vorbit despre situația pe care a găsit-o la Unirea Tărlungeni, ce așteptări are de la jucătorii săi, cât și despre problemele cu care se confruntă cluburile de Liga a 2-a. Popescu și Mihai au descris atmosfera din cadrul lotului Unirii, echipă care în momentul preluării de către noul antrenor se află pe loc retrogradabil, 16, cu doar 10 puncte acumulate în cele 14 etape desfășurate până acum, excluzând rezultatul deja anulat cu Șoimii Pâncota.

În playerul VIDEO puteți urmări întreaga emisiune în care au fost prezenți Adi Matei și cei doi jucători de la Unirea Tărlungeni

Adrian Matei va debuta oficial sâmbătă, de la ora 14:00, pe banca echipei Unirea Tărlungeni, în deplasarea de la Timișoara. Formația originală din județul Brașov, însă care s-a mutat în această vară la Ștefănești, în Ilfov, o va întâlni pe ASU Politehnica, o altă echipă cu rezultate slave în acest campionat.

Meciul ASU Politehnica Timișoara – Unirea Tărlungeni, ce contează pentru etapa a 15-a a Ligii 2, se dispută sâmbătă, de la ora 14:00, pe stadionul „Știința”. Gazdele au 8 puncte și sunt pe locul 18, iar Unirea are 10 puncte și e pe locul 16.

 

ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

ProSport LIVE, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00, primul și singurul talk-show pe teme sportive din online-ul românesc.

Marius ANGHEL 04 Nov. 2016, 17:47 Special
Pe aceeași temă