Concluziile antrenorului din acte al Rapidului, după eliminarea din Cupa României în fața Politehnicii Timișoara: ”Au reușit să ne surprindă prin două contraatacuri și cam asta a fost istoria meciului”

Andreea VISU 29 Oct. 2021, 00:03 Cupa României

Adrian Matei, antrenorul principal în acte al echipei Rapid, a vorbit după eliminarea din optimile Cupei României și a fost temperat în declarații.

Poli Timișoara și Rapid s-au întâlnit joi seară, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, iar bănățenii s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de către Erik Gerbi, în minutul 21, și Octavian Ursu, în minutul 71.

Adrian Matei, primele concluzii după eliminarea Rapidului din Cupa României: ”Am făcut un meci mai puțin bun”

La finalul partidei, Adrian Matei a dat de înțeles că rapidiștii nu se grăbesc să tragă concluzii după eșecul cu ”frații” de la Poli Timișoara.

De asemenea, Matei a vorbit și despre următoarea partidă din campionat, cea cu ”FC U” Craiova, programată la 1 noiembrie, de la ora 20:30.

”Concluzii o să tragem după acest meci, probabil mâine dimineață. Dar, așa, ca și o concluzie rapidă după meci aș putea spune că am făcut un meci mai puțin bun, unde am avut o posesie, dar am avut o posesie pasivă. Nu am reușit să ne creăm foarte multe ocazii de gol. Am avut o ocazie dintr-un corner, nu am avut o ocazie dintr-o posesie sau dintr-o verticalizare. Cei de la Poli au reușit să ne surprindă prin acele două contraatacuri și cam asta a fost istoria meciului.

Am încercat să le acordăm o șansă și celorlalți jucător, să vedem la ce nivel sunt. O să tragem comcluziile mâine dimineață.

(n.r. – urmează meciul cu Craiova) Sperăm să le refacem moralul până luni. Încercăm să jucăm cât mai mult fotbal și la sfârșitul meciului să tragem linie să vedem ce am făcut.

Cupa României e o șansă de a ajunge cât mai repede sus, de a te face cunoscut, de a juca în cupele europene, dar asta e, nu mai avem ce face, nu mai putem să dăm timpul înapoi . Cred că reproșurile nu-și mai au rostul. Trebuie să vedem ce am greșit și ce trebuie să facem ca să culegem cât mai multe puncte în meciul de luni”, a spus Adi Matei, la flash-interviurile de după meci.

  • Marzouk (41), Stahl (42, 46), Dandea (52, 65) și Sefer (69) au fost jucătorii care au avut ocazii la poarta australianului Devenish-Meares, goalkeeper luat de Poli chiar de la Rapid. Pentru timișoreni, pe lângă cele două goluri, a mai avut un șut periculos Ursu, și el adus de la Rapid, în minutul 84.

Luca Florică: ”Din alea două ocazii pe care ei și le-au creat tot meciul au reușit să înscrie”

Oficialii Rapidului l-au mai trimis la flash-interviurile de după eșecul rușinos pentru echipă pe tânărul Luca Florică (19 ani), utilizat până în 84 în flancul stâng al defensivei.

”N-am avut foarte multe ocazii și cred că din alea două ocazii pe care ei și le-au creat tot meciul au reușit să înscrie. Se mai întâmplă și sper să nu se mai repete așa ceva. Suntem supărați. Deși nu era un obiectiv principal, era o oportunitate să câștigăm ceva important și să jucăm și în cupele europene. În fotbal este important fiecare meci în parte. O să încercăm că uităm acest meci, să ne pregătim mai bine pentru meciul cu Craiova”, a spus Luca Florică, cel care în campionatul Ligii 1 a prins în acest sezon 15 minute în meciul cu U Craiova (scor 1-2).

  • Rapid, în meciul cu Poli Timișoara: Drăghia (cpt.) – Cârnaț, Dandea (Bg. Barbu 72′), Nastos, Florică (Demici 84′) – Al. Albu, R. Moise – R. Ilie (Dr. Grigore 63′), Alami, Stahl – Marzouk (Sefer 46′). Rezerve neutilizate: H. Moldovan – Cr. Ignat, Despa, S. Iosif, Săpunaru.

Echipa bucureșteană e pe locul 7 în campionatul Ligii 1, cu 22 de puncte, și va juca luni, acasă, la Mioveni, cu ”FC U” Craiova, de la ora 20:30, în etapa a 14-a.

Foto: Leczki Jozsi și Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/poli-timisoara-continua-in-cupa-romaniei-dupa-ce-o-elimina-surpinzator-pe-rapid-19207632

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ultima-calificata-in-sferturile-cupei-romaniei-se-decide-intre-poli-timisoara-si-rapid-meciul-incepe-la-ora-2100-pe-dan-paltinisanu-19207542

Andreea VISU 29 Oct. 2021, 00:03 Cupa României
Pe aceeași temă