Echipă avem, antrenor avem, așa că iată-i pe aleșii turului!

Mihai Andries 12 Mar. 2013, 12:59 Special

Pe 22 decembrie am dat startul tradiționalului sondaj de iarnă privind echipa turului și, pentru prima dată, am decis să avem o echipă a cititorilor și o echipă a redactorilor. Faptul că rezultatele din sondajele publicului cititor al siteului nostru au fost în unele cazuri de-a dreptul incredibile, ne-au făcut să constatăm că nu a fost o alegere greșită.

Totuși, trebuie remarcat că au existat și câteva alegeri comune, cum ar fi fundașul stânga acolo unde a câștigat Cioranu, unul dintre fundașii centrali – în speță Florin Plămadă, apoi mijlocașul la închidere Vașvari, dar și antrenorul Vali Velcea. Ceea ce înseamnă că nu am fost chiar departe de realitate prin alegerile făcute în echipa redactorilor.

Pentru a evita orice controverse, atașat acestui articol veți găsi și rezultatele finale ale fiecărui sondaj care a fost publicat pe Liga2.ro. În cursul acestei zile, siteul nostru vă va oferi și un interviu cu antrenorul Vali Velcea, cel care a fost desemnat în unanimitate drept antrenorului turului Ligii a II-a.

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ

 

 

Mihai Andries 12 Mar. 2013, 12:59 Special
Pe aceeași temă