Două baze sportive vor fi construite la Târgu Jiu și la Blaj! Anunțul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei

Marius ANGHEL 05 Apr. 2020, 17:22 Special
Două baze sportive vor fi construite la Târgu Jiu și la Blaj! Anunțul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei

Două baze sportive noi vor fi construite la Târgu Jiu (Gorj) și la Blaj (Alba), a anunțat, sâmbătă, 4 aprilie 2020, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MLPDA). Protocoalele dintre Compania Națională de Investiții (CNI) și Universitatea ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, respectiv UAT Blaj au fost semnate, urmând ca pentru cele două proiecte ”Construire bază sportivă tip 1” să urmeze a fi derulată procedura de achiziție pentru demararea lucrărilor.

Locațiile exacte ale celor două baze sportive din Târgu Jiu, respectiv Blaj nu au fost comunicate de MLPDA.

”Chiar dacă lumea se confruntă acum cu pandemia provocată de COVID-19, trebuie să înțelegem că proiectele pentru comunitățile din România sunt necesare! La fel și încurajarea firmelor de construcții care-și păstrează astfel angajații și continuă să-și desfășoare activitatea. Depinde de fiecare dintre noi să contribuim atât pentru limitarea răspândirii acestui virus, cât și pentru menținerea normalității economice”, a spus ministrul Ion Ștefan.

La Târgu Jiu, în toamna anului trecut, a fost inaugurat, după mai mulți ani de întârziere, noul stadion Municipal. 12.518 de locuri are arena echipei Pandurii Târgu Jiu și unde mai joacă Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Liga 2) și U Craiova 1948 SA (Liga 3).

În ultimii ani, în România au mai fost făcute stadioane noi la București (Arena Națională), Ploiești (Ilie Oană), Cluj Napoca (Cluj Arena) și Craiova (Ion Oblemenco). Arad (Francisc Neuman) și București (Steaua, Arcul de Triumf și Giulești) vor avea în curând noi arene de fotbal.

Marius ANGHEL 05 Apr. 2020, 17:22 Special
Pe aceeași temă