Pîncota merge pe cartea atacului: „Un singur meci am jucat defensiv și am pierdut”

19 Jun. 2012, 14:18 Ligi județene
Pîncota merge pe cartea atacului:**

Campioana Ligii a IV-a arădene pleacă astăzi spre Blaj, locul care găzduiește duelul pentru promovare în Liga a III-a. Bebe Mitu, unul din liderii Șoimilor Pîncota, a făcut o scurtă sinteză a sezonului recent încheiat și privește cu optimism confruntarea cu CS Vulcan, învingătoarea din întrecerea hunedoreană.

„Eu zic că am trecut cu brio de un campionat dificil. Am avut o echipă bună, dacă eram mai atenți și aveam suport – și aici mă refer la faptul că am câștigat fiecare punct pe forța noastră – poate eram campioni cu mult înaintea ultimei etape. În orice caz, de mult în istoria Aradului nu s-a mai întâmplat să fie decis la sfârșit. Despre meciul de baraj, spun doar că am fost adeptul fotbalului tot timpul, și nu să mă ghidez după celelalte echipe. De câte ori am vorbit și cu domnul profesor Roșca, am convenit că ei trebuie să se gândească la cum jucăm noi. Un singur meci am jucat defensiv în campionat și am pierdut, chiar dacă în minutul 93. Ne convine stilul ofensiv, știm să jucăm fotbal și avem echipă să jucăm fotbal. Depinde cum se pregătește fiecare și cum își pune problema la ora jocului”, a punctat Dumitru Mitu.

Experimentatul fotbalist e la prima experiență de acest gen. „Meci de calificări în Champions League am mai jucat, de baraj pentru promovare în Liga a III-a n-am mai făcut-o!”, a punctat mijlocașul, cu gândul și la începuturile sale fotbalistice, petrecute în București: „Am debutat la Faur, fosta Metalul, care era în Divizia B, și spun că acum ar bate orice echipă de ligă secundă. Erau jucători de care poate mulți n-au auzit în zona de vest, gen Ștefănescu, Cincă, Nica, au jucat o sută de ani în liga secundă. Și Iulian Filipescu a fost la noi. Nu se compară cu ce a fost. E ca și cum ai compara UTA din anii 95-96 cu ce e azi…”

Sursa: Sport Arad

19 Jun. 2012, 14:18 Ligi județene
Pe aceeași temă