„DNA nu joacă cinstit!”

23 Jun. 2009, 14:40 Special

Recursul făcut de Sorin Cigan, reținut pentru 29 de zile de DNA, pentru trafic de influență și dare de mită, a fost judecat și respins de Tribunalul Bihor, astfel că acesta va rămâne în arest.

 

Avocatul fostului internațional orădean susține în continuare că probele invocate de procurori „încă sunt subțiri”, chiar dacă la dosar au apărut două interceptări telefonice noi față de cele inițiale. Mai mult, Marius Popoviciu, a mai spus că „DNA nu joacă cinstit”.


„Sunt încă două intercepții în plus față de cele care erau. Cele inițiale nu dovedeau nimic. Cele care s-au depus azi au fost trunchiat invocate de către reprezentanții DNA, așa că nu știu despre ce este vorba. Instanța nu s-a putut pronunța înainte de susținerea recursului. S-au depus după susținerea de către mine a recursului, și după susținerea DNA, secția teritorială, așa că nu joacă cinstit. Nu știu ce vor să dovedească, dar în opinia mea probele sunt încă subțiri și nu atestă vinovăția lui Cigan”, a declarat avocatul Marius Popoviciu, la ieșirea din sala de judecată.
 

 

articol scris de Nicolae Mihalcea
 

23 Jun. 2009, 14:40 Special
Pe aceeași temă