Tragedie în fotbalul arădean. Președintele unui club a fost găsit mort în râul Mureș, sub un pod, după ce fusese dat dispărut de familie în urmă cu o zi

Marius ANGHEL 26 Oct. 2019, 15:05 Ligi județene
Tragedie în fotbalul arădean.** Președintele unui club a fost găsit mort în râul Mureș, sub un pod, după ce fusese dat dispărut de familie în urmă cu o zi

Eveniment tragic petrecut în județul Arad în acest weekend. Președintele clubului de Liga a 4-a Victoria Felnac, Dan Ristin (48 de ani), a fost găsit fără suflare pe râul Mureș, sub podul care leagă localitățile Pecica și Sânpetru German. Acesta fusese dat dispărut de familia sa încă de ieri, după ce plecase de acasă să își spele mașina, însă nu s-a mai întors. Momentan, nu se știe cauza decesului, dacă a fost victima cuiva sau s-a sinucis.

„Un apel telefonic ne-a bulversat ziua. Dan Ristin, cel care de ani de zile se ocupă de echipa de fotbal din Felnac, Victoria, a fost găsit mort în Mureș.

Personaj foarte popular, foarte dedicat în tot ceea ce făcea, soț, tată și un om foarte sociabil, Dan Ristin a fost găsit fără suflare sub podul care leagă localitățile Pecica și Sânpetru German. Podul are o înălțime de 15 metri.

Apoi am aflat apoi că Dan nu a mai fost de găsit de ieri de la ora 14 când a plecat de acasă să își spele mașina. Familia, apropiații, l-au căutat disperați, chiar și cei de la club care pregăteau meciul de astăzi. Dan nu a fost de găsit…

A fost găsit astăzi… Fără suflare… La locul unde a fost găsit este în acest moment, soția sa, dar și primarul Ioan Malița și soția lui, poate cel mai apropiat om de Dan Ristin, și alții care l-au cunoscut, plâng. Atât le-a mai rămas, să plângă… Dan avea 48 de ani.

Dar le-a mai rămas ceva, să găsească adevărul, pentru că pentru toți cei care l-au cunoscut, această moarte este cel puțin suspectă. S-a aruncat sau a fost aruncat de pe acel pod?

Bineînțeles, meciul dintre Felnac și Pâncota, ce trebuia sa înceapă la ora 15, a fost amânat”, scrie Sport Arad despre tragicul eveniment.

Marius ANGHEL 26 Oct. 2019, 15:05 Ligi județene
Pe aceeași temă