Lupuț a pus gând rău UTA-ei: „Mereu a avut probleme cu mine. Mergem să luăm și acum cele trei puncte”

Mircea OGLINDOIU 02 Nov. 2019, 20:27 Campionat
Lupuț a pus gând rău UTA-ei:

Neînvinsă de cinci etape, interval în care a bifat patru victorii și o remiză, Viitorul Pandurii Târgu Jiu speră să păstreze seria pozitivă și după meciul de la Arad, cu UTA, programat duminică, de la ora 14:00. Cele două echipe sunt despărțite de două puncte și trei locuri în clasament, UTA fiind pe poziția secundă, dar cu trei meciuri mai puțin disputate decât adversara sa.

„Nu știu unde ne vom opri, dar acum ne gândim doar la meciul cu UTA. O luăm pas cu pas. Mergem să jucăm fotbal, la Arad. Vrem să luăm cele trei puncte, chiar dacă întâlnim o echipă care luptă pentru promovare. Respectăm UTA, un club de tradiție, dar mergem să ne batem pentru victorie. Atâta timp cât jocul începe de la 0-0, avem o șansă. Este posibil orice. Sezoanele trecute, UTA a avut mereu probleme cu noi (n.r.  – cu Luceafărul Oradea, echipă de la care, în vară, Nicolae Sarcină, care controla și Energeticianul, a mutat întreg lotul, împreună cu antrenoul Lupuț). Mergem determinați, ca să luăm și acum cele trei puncte”, a declarat antrenorul Cristian Lupuț.

De când a promovat în Liga 2, Luceafărul Oradea n-a pierdut niciodată la Arad, unde a bifat două victorii și o remiză. Totuși, acum, UTA o va întâlni pe Viitorul Pandurii, fosta Energeticianul cu mulți jucători de la Luceafărul.

În vară, deși nu retrogradase pe teren, Luceafărul Oradea a ajuns să joace în Liga 3, după ce s-a retras din eșalonul secund înainte cu puțin timp de startul campionatului, pentru ca locul rămas vacant să poată fi ocupat de retrogradata Energeticianul, revopsită ulterior în Viitorul Pandurii Târgu Jiu, după ce, în urmă cu trei sezoane se numea ACS Șirineasa și avea sediul social în județul Vâlcea. Gorjeanul Nicolae Sarcină controla și încă mai controleză ambele cluburi, la care a plimbat jucătorii în funcție de interesele avute.

Mircea OGLINDOIU 02 Nov. 2019, 20:27 Campionat
Pe aceeași temă