Dinamo II – Steaua II se joacă în nocturnă!

17 Aug. 2009, 16:32 Special
Dinamo II - Steaua II** se joacă în nocturnă!

Vineri, sâmbătă și duminică Liga a II- a se vede la TV. Sport.ro transmite patru partide interesante, dintre care două vor fi în nocturnă.

 

Cel mai tare meci va avea loc sâmbătă seară la Mogoșoaia, de la orele 19.00, între echipe secunde ale marilor rivale Dinamo și Steaua, confruntare ce prefațează marele derby din etapa a V-a a Ligii I.

Runda a doua va debuta vineri seară, de la orele 19.00, la Constanța, cu partida dintre Farul și Concordia Chiajna. Cele două combatante doresc să demonstreze că au argumente solide în lupta pentru promovare.

Universitatea Cluj, cu tehnicianul italian Carmelo Palilla la cârma echipei, joacă pe teren propriu, sâmbătă de dimineață, de la 11.00, în compania unei nou promovate, FC Baia Mare.

Ultimul meci al etapei se va disputa duminică, de la orele 11.00, și va aduce față în față cele două echipe ale județul Tulcea. Săgeata Stejaru, după egalul smus etapa trecută pe terenul Petrolului, va primi vizita Deltei lui Gache, formație ce a debutat în noul sezon cu o victorie confortabilă, 3-0 cu Dunărea Galați.
 

17 Aug. 2009, 16:32 Special
Pe aceeași temă