Derby-ul suferinței la sport.ro

23 Aug. 2009, 20:12 Special
Derby-ul suferinței** la sport.ro

Liga a II-a atrage din ce în ce mai mulți telespectatori în fața televizorului. După ce în etapa a doua, a fost televizat derby-ul dintre echipele secunde ale marilor rivale din fotbalul românesc, Steaua și Dinamo, alături de alte meciuri interesante, în cea de-a treia etapă vom putea urmări în transmisiune directă confruntarea dintre două echipe de tradiție.
 

Pornite ca favorite la promovare în debutul campionatului, Petrolul Ploiești și Sportul Studențesc nu au arătat mare lucru în primele două etape. Pregătite de două personalități importante în fotbalul românesc, Valeriu Răchită, respectiv Tibor Selymes, cele două formații s-au cam făcut de rușine prin prisma rezultatelor.
 

Acestea nu au reușit să strângă împreună din maximul de 12 puncte decît unul singur. Egalul de pe terenul propriu cu nou promovata Săgeata Stejaru plasează Petrolul în poziția de favorită în derby-ul suferinței, ținând cont că se va juca și pe “Ilie Oană”. În prima etapă, Sportul a cedat în fața Concordiei la Chiajna, pentru ca în ultima rundă să reușească “performanța” de a fi învinsă în Regie de nou promovata Victoria Brănești. De partea cealaltă, tot în etapa secundă, “găzarii” au primit o corecție zdravănă la Ghermănești, fiind învinsă cu scor de forfait de FC Snagov.    
 

Partida Petrolul – Sportul va fi transmisă în direct, sâmbătă, de sport.ro de la orele 11.00.
 

23 Aug. 2009, 20:12 Special
Pe aceeași temă