Cupa „Toni Doboș” la fotbal, la prima ediție!

Mihai Andries 15 Mar. 2013, 14:11 Special
Cupa

Primăria Sectorului 6 sprijină desfășurarea Cupei Toni Doboș la fotbal, competiție destinată elevilor din clasele V-VIII ai școlilor gimnaziale din sector, care se va desfășura la Baza Sportivă Toni Doboș, situată pe Strada Moinești, intersecție cu Strada Liniei.

Semifinalele Cupei Toni Doboș destinate elevilor din clasele VII-VIII la care vor participa sportivii de la Școala Gimnazială Sfânta Treime, Școala Gimnazială nr. 117, Școala Gimnazială nr. 198 și Școala Gimnazială nr. 59 se vor desfășura în data de 18.03.2013, începând cu orele 10.00.

Începând cu data de 19.03.2013, se dă startul Cupei Toni Doboș la fotbal pentru elevii din clasele V-VI ai școlilor gimnaziale din Sectorul 6.
Învingătoarele din semifinale vor disputa finala mare pentru locurile 1 și 2, iar învinsele vor disputa finala mică pentru locurile 3 și 4.
Finalele vor avea loc în data de 08.05.2013, în aceeași zi cu finalele pentru elevii din clasele VII-VIII, atunci când vor avea loc și festivitățile de premiere.

„În condițiile în care nu foarte mulți copii sunt pasionați de sport, este binevenită organizarea unor astfel de competiții între elevii școlilor din Sectorul 6 pentru a încuraja practicare sportului de la vârste fragede. Avem nevoie de mai multe astfel de baze sportive pentru că de aici vor fi aleși viitorii mari sportivi ai României”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rareș Mănescu.

Programul integral al competiției este disponibil pe siteul oficial al bazei Toni Dobos: program competiție
 

Mihai Andries 15 Mar. 2013, 14:11 Special
Pe aceeași temă