Cupa „Sergiu Radu” a ajuns la cea de-a cincea ediție. La finalul turneului destinat copiilor va avea loc și un meci demonstrativ

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Dec. 2014, 13:26 Special

Ajunsă la cea de-a cincea ediție, tradiționala competiție de minifotbal Cupa Sergiu Radu se va disputa luni, 22 decembrie, cu începere de la ora 9:00, în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea. Competiția este organizată de antrenorul vâlcean de la Hidro, Narcis Enăchescu, vechi prieten cu Sergiu Radu.

Turneul este structurat pe două grupe de vârstă. Astfel, la grupa copiilor născuți în 2000 iau startul CN Gib Mihăescu Drăgășani, CS Hidro Râmnicu Vâlcea, CSM Râmnicu Vâlcea și Lykaios Râmnicu Vâlcea. La grupa copiilor născuți în 2003 participă CN Gib Mihăescu Drăgășani, CS Hidro Râmnicu Vâlcea, Răzvan Raț Slatina și Lykaios Râmnicu Vâlcea.

„Turneul este în primul rând pentru copiii vâlceni. Sper să fie meciuri cât mai spectaculoase. La final, vor fi premii pentru toți copiii” a spus Narcis Enăchescu.

Actualmente impresar, fostul internațional Sergiu Radu a ajuns sâmbătă seară în Râmnicu Vâlcea pentru a fi prezent la turneu.

În încheierea turneului, la ora 14:00, va avea loc un joc demonstrativ, la care sunt anunțați pe teren Sergiu Radu, Florin Costea, Mihai Costea, Alin Savu, Robert Tufiși, Vicențiu Iorgulescu, Iulian Roșoagă, Cosmin Ursu, Adrian Păun și Adrian Lupu. Prezent anul trecut la turneu, Răzvan Raț nu va putea onora de această dată invitația pentru că are meci miercuri în Grecia.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Dec. 2014, 13:26 Special
Pe aceeași temă