Corvinul pe tușă! Lupta cu Rapid pentru banii pe Lobonț continuă

Marius ANGHEL 15 Feb. 2013, 14:55 Special
Corvinul pe tușă! Lupta cu Rapid pentru banii pe Lobonț continuă

FC Corvinul nu a fost admis la masa credală de administratorul judiciar care se ocupă procedura de insolvență a clubului Rapid București. Președintele Corvinului, Mircea Alic spune că va ataca în instanță decizia.

Administratorul judiciar care se ocupă de procedura de insolvență a Fotbal Club Rapid București a admis achitarea a doar 148 milioane de lei din totalul de 211 milioane de lei solicitate de creditorii Rapidului!

FC Corvinul Hunedoara nu va primi niciun ban din cei peste 3 milioane de lei solicitați lui FC Rapid București în urma procesului câștigat și recâștigat în „Cazul Lobonț”.

Președintele Corvinului, Mircea Alic spune că își va căuta dreptatea în instanțele judecătorești. „Nu am fost înștiințat oficial încă, însă dacă nu am fost înscriși la masa credală vom contesta în instanță decizia administratorului judiciar”, a declarat pentru Ziarul Hunedoreanului, Alic.

FC Corvinul figurează în tabelul creditorilor cu creanțe chirografare înscris cu 3,1 milioane lei, și admis cu 0 lei (foto)!

Conform Legii Insolvenței, SC FC Rapid SA trebuie să achite în primul rând creanțele salariale, apoi pe cele garantate, cele bugetare și în ultimul rând pe cele chirografare.

FC Rapid se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii și angajații clubului fiind neplătiți de mai multe luni. De asemenea, FC Rapid are datorii și față de alte societăți. La 7 decembrie, Tribunalul București a admis cererea SC FC Rapid SA și a deschis procedura de insolvență a clubului condus de George Copos, numind-o ca administrator judiciar pe Cristina Andronache. Conform mediafax.ro, termenul limită pentru definitivarea tabelului creanțelor a fost fixat pentru 28 februarie 2013.

FC Corvinul Hunedoara se zbate de mai bine de 12 ani să primească de la FC Rapid București suma de peste 1 milion de dolari (900 mii dolari – 30% din transferul portarului Bogdan Lobonț de la Rapid la Ajax Amsterdam plus penalități n.r.), însă deși are la mână o decizie judecătorească definitivă și irevocabilă încă nu a reușit să primească niciun cent.

Marius ANGHEL 15 Feb. 2013, 14:55 Special
Pe aceeași temă