Corvinul a făcut plângere, ANAF a blocat conturile Rapidului

28 Dec. 2011, 15:17 Special

Deși TAS-ul a dat o decizie ce a tăiat speranțele a multor suporteri, FC Corvinul își continua demersul de a-și recupera banii cuveniți de la clubul Rapid București. Astfel, avocații ce reprezintă clubul alb – albastru au înaintat o plângere la Agenția Națională de Administrare Fiscală pe baza sentinței definitive și irevocabile dată de Înalta Curte de Casație și Justiție.

În urma plângeri înaintate de clubul FC Corvinul, Finanțele au blocat conturile clubului Rapid București pe termen nelimitat, până la acoperirea datoriei de către clubul din Giulești, după cum susține președintele clubului hunedorean, Mircea Alic. Astfel, clubul bucureștean nu va putea efectua nicio tranzacție legală până nu va rezolva conflictul cu echipa de sub furnale.

„Avocații noștri au făcut plângere la ANAF și în urma analizării cazului aceștia au trimis clubului Rapid o înștiințare prin care sunt anunțați că le-au fost blocate conturile până la achitarea datoriei față de Corvinul” a declarat Mircea Alic.

Corvinul Hunedoara are de primit peste un milion de euro din transferul lui Bogdan Lobonț de la Rapid la Ajax, sumă în care sunt incluse și penalitățile, însă un anumit procent va reveni avocaților care s-au ocupat de caz.

Sursa: corvinul1921.ro

28 Dec. 2011, 15:17 Special
Pe aceeași temă