Corbeanca a câștigat la penalty-uri fără portar!

07 Jun. 2009, 19:00 Special

Cel de-al doilea meci al zilei, contând pentru play-off-ul care stabilește campioana din Ilfov, le-a avut ca adversare pe Voința Domnești și CS Corbeanca. Partida a început cu o întârziere de cincisprezece minute din cauza penalty-urilor de departajare ale primului meci, Viscofil – Ștefănești, scor final 2-2, 3-5 pen.

Locuitorii Corbeancăi au luat cu asalt stadionul "Cătălin Hîldan" din Brănești. Cu mic, cu mare, cu tobă și portavoce, suporterii au venit să își încurajeze echipa ce pornea favorită înainte de începerea partidei. În primul meci disputat în competiție învinseseră Ștefăneștiul cu 2-1, iar Domneștiul pierduse 1-0 cu Viscofil.

Începutul furibund al Voinței promitea un spectacol frumos pentru spectatorii prezenți la meci, însă avea să fie doar un foc de paie, spre dezamăgirea tuturor. Prima ocazie de deschidere a scorului avea să vină devreme, după o semi-foarfecă a lui Iamandi. Kaltenbek respinge cu greutate mingea în față și, din doar șase metri, Păștin dă mult peste. Fundașul celor de la Corbeanca, Grigoraș, avea să aibe ultima ocazie a primei reprize, în minutul 27, cu un șut spre poarta adversă dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri. Astfel s-a terminat o primă repriză săracă în faze de joc, în care lupta s-a purtat mai mult la mijlocul terenului.

În cea de-a doua repriză, Corbeanca a intrat mai hotărâtă în teren și a avut șansa de a lua conducerea în minutul 50, prin Burchi care a lobat o minge de la 40 de metri peste portarul ieșit dintre buturi, însă mingea a trecut pe lângă, spre dezamăgirea spectatorilor. Același portar, Fulga, are o intervenție miraculoasă la șutul puternic al lui Grigoraș. Până la finalul meciului, Domneștiul încearcă să obțină victoria, dar ghinionul și-a făcut culcuș în tabăra verzilor. Șuturile lui Keca și D. Ștefan sunt scoase de pe linia porții, Păștin și Nica trimit în transversală și visele de promovare ale patronului Oprea se risipesc.
Și ca totul să fie și mai interesant, în minutul 90+2, la un atac al Viscofil încheiat cu fault la portar, Kaltenbek ripostează și lovește și el. Arbitrul, pe fază, îi arată cartonașul roșu. Cum toate schimbările fuseseră efectuate, în poarta Corbeancăi intră veteranul Ion Gheorghe.

Loteria loviturilor de departajare este câștigată de Corbeanca, după o serie de câte opt goluri reușite de fiecare parte. Racu, fundașul stânga al Voinței, închide meciul, trimițând în transversală. Astfel arbitrul pune capăt unui meci în care aproape toți jucătorii și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Prin egalul cu Domnești, Corbeanca și-a păstrat șansele la titlul de campioană a Ilfovului, urmând a lupta cu trofeul pe masă cu cei de la Viscofil chiar în ultima rundă a play-off-ului.

PENALTY-URI: Ov. Zaharia, Nica, M. Dumitru, Păștin, Ivan, Keca, Grigoraș, Ir. Voicu, I. Gheorghe, A. Dumitru, Snagoveanu, Al. Nicu, Elisei, D. Șerban, Intze, Mihală, Naom, Racu

Voința Domnești: Fulga – Moscalu, Mihală, Ir. Voicu, Racu – Iamandi, D. Moraru, Keca, M. Alexandru – D. Nica, Păștin. Au mai jucat: Al. Nicu, Popa, D. Șerban, A. Dumitru
CS Corbeanca: Kaltenbek – M. Dumitru, I. Gheorghe, Intze, Ov. Zaharia, Grigoraș – Burchi, Cr. Dinu, Apostol, Conac – Fl. Anghel. Au mai jucat: Naom, Ivan, Elisei, Snagoveanu

 

Articol și foto de Marius Anghel

 

07 Jun. 2009, 19:00 Special
Pe aceeași temă