Cu fundașul Geacă în poartă, Podariul câștigă dramatic și e aproape de salvare

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 28 May. 2014, 13:14 Stiri

Meci dramatic marți seara la Podari, în urma căruia formația gazdă a izbutit să facă un pas uriaș pentru rămânerea în Liga a III-a, după victoria în fața echipei Viitorul Domnești, scor 2-1. Antrenorul „neoficial” Victor Naicu a fost nevoit să-l folosească în poartă din nou pe fundașul Mihai Geacă (foto mic), care și de această dată s-a descurcat bine, la fel ca în remiza de la Tunari.

Podariul a ratat două penalty-uri și a evoluat pe final cu doi jucători în plus, câștigând în minutul 90+2. Oaspeții au deschis însă scorul în minutul 56 prin Filip, dar imediat Podariul a ripostat, obținând un penalty la o fază în care ilfovenii au rămas în inferioritate numerică. Numai că Jianu a ratat șansa. Totuși, Bălmău a restabilit egalitatea în minutul 82, însă tot el a irosit imediat a doua lovitură de pedeapsă de care au avut parte băieții lui Naicu și înaintea căreia portarul advers a fost eliminat.

Prelungirile aveau să aducă izbăvirea pentru formația doljeană, Crângoiu marcând cu capul după centrarea lui Preda.

„Ar fi fost păcat să nu câștigăm un meci pe care l-am dominat clar și în care am ratat două lovituri de la 11 metri. Îi felicit pe jucători că au crezut în victorie până la final” a spus Victor Naicu, antrenor în acte la recent desființata echipă FC Balș.

Podariul a evoluat în formula: Geacă – Orban, Dreșcă, Dina, Ciocioană – Stoica (94 Barbu), Jianu, Crângoiu, Bălmău – Preda (93 Dicu), Răduț.

Articol scris de Cosmin STAICU

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 28 May. 2014, 13:14 Stiri
Pe aceeași temă