Chiajna II s-a chinuit cu puștii Domneștiului

Mihai Andries 02 Mar. 2015, 13:10 Pregătiri, amicale

Satelitul Concordiei Chiajna și-a dorit să șteargă cu buretele amintirea acelui duș rece cu Dinamo II (scor 0-3) în amicalul de sâmbătă cu Viitorul Domnești. Dar, din prea multă exces de zel, jucătorii Concordiei II au reușit în prima repriză doar să îi scoată peri albi lui Diniță, prin ratările lor incredibile, care au inclus și o bară.

Cu Râmniceanu între buturi și Bagaric în centrul defensivei pentru primele 45 de minute, ilfovenii nu au reușit să marcheze în poarta lui Vâlceanu, așa că tabela a arătat la pauză doar 0-0. Motiv pentru Diniță să fie foarte nemulțumit pe timpul celor 15 minute de odihnă, în care și-a certat elevii, reamintindu-le de eșecul cu Dinamo II.

Trei goluri din gafe de apărare

De partea cealaltă, trupa Domneștiului, alcătuită din puștii de 17-19 ani care anul trecut au evoluat in corpore pentru vicecampioana Ligii IV bucureștene, FC Juniorul, a ripostat periculos de câteva ori prin contre, dar fără efect pe tabela de marcaj. Tinerețea liniei defensive a echipei antrenate de Vergil Andronache și-a spus cuvântul și, în cele din urmă, scorul a fost deschis de gazde prin americanul Jallow, la o fază la care portarul Vâlceanu a fost prins prea în față de lovitura de cap a jucătorului de la Chiajna.

Egalarea a venit din senin, la o fază la care Calu a preluat lejer o minge în propriul careu, fără a-l vedea pe Dumitrescu, aflat la câțiva metri în spatele lui. Șeptarul oaspeților a țâșnit spre balon și l-a înțepat, înscriind un gol total neașteptat, spre nemulțumirea vădită a lui Diniță.

Oaspeții s-au retras în apărare pe două linii și au ținut de rezultat, dar ilfovenii și-au dorit victoria cu orice preț, așa că golul victoriei a venit în cele din urmă, prin Lemac. Acesta a profitat de o eroare a axului central al defensivei adverse și, din marginea careului, a avut timp să preia și să șuteze în poarta lui Vâlceanu.

Finalul de meci nu a mai adus nimic pe tabelă, în special din cauza inabilității jucătorilor echipei gazdă de a desface apărarea pe linii a Domneștiului.

CONCORDIA CHIAJNA II – VIITORUL DOMNEȘTI 2-1 (0-0)
Jallow 62, B. Lemac 78 / G. Dumitrescu 70

Râmniceanu – Calu, Bagaric, Fl. Ilie, Val. Savu – Ciumacenco, Kofi Twumasi, Jallow, Cr. Ciobanu – Fl. Anton, Răducanu. Au mai jucat Gudea – Al. Șerban, Raiciu, B. Lemac, Militaru, A. Răsdan, Fota. Antrenor Laurențiu Diniță

Vâlceanu – C. Mihai, Riță, Găină, Fărâmă – Cârjan, M. Tudor, Pațurcă – Baniță, Bărbulescu, G. Dumitrescu. Au mai jucat Al. Văduva, Olaru, Costache, Buliga, Rareș Nicolae, Blas, Iancu, Florișteanu. Antrenor Vergil Andronache

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 02 Mar. 2015, 13:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă