Componenți ai Craiovei Maxima vor participa la mitingul „Știința nu moare când vor ei”

03 Apr. 2012, 16:29 Special

Mitingul programat vineri, 6 aprilie, la Craiova, între orele 18 și 20, în Piața Mihai Viteazul de lângă Prefectura Dolj, de către suporterii Universității Craiova se intitulează „Știința nu moare când vor ei”.

Suporterii i-au invitat să se alăture și pe câțiva dintre componenții Craiovei Maxima, în frunte cu Sorin Cârțu, Nicolae Tilihoi, Costică Donose, Nicolae Negrilă, Ion Geolgău, Nicolae Ungureanu, așteptând confirmarea și din partea lui Gică Popescu. Sunt așteptați și câțiva dintre edili, care nu și-au confirmat încă prezența. Fanii au lipit afișe prin tot orașul prin care promovează manifestarea și fac apel la toți susținătorii Universității pentru a fi prezenți cu fulare și steaguri cu însemnele Științei.

„Cândva, Universitatea era singura sursă de fericire pentru Craiova. A venit momentul să vă luați revanșa în fața ei. Cu mame, soții, copii, nepoți sau bunici, veniți să reînviem mitul!”.

Acesta va fi al doilea protest al suporterilor alb-albaștri după dezafilierea echipei din Bănie, după cel din capitală din 24 martie, care s-a transformat într-o luptă cu forțele de ordine. De aceea, unul dintre sloganurile sub care se va desfășura mitingul este: „Deciși, pașnici și uniți”.

Articol scris de Cosmin STAICU

03 Apr. 2012, 16:29 Special
Pe aceeași temă