Cel mai important transfer în Liga 4. Jucătorul pentru care Poli Timișoara plătea 1,2 milioane de euro va juca la județ, la 32 de ani. Vedetele noului „U” Cluj

  • Dorin Goga a acceptat să joace în pentru Universitatea Cluj în Liga a 4-a, chiar dacă a avut oferte și din Liga 1.
  • „U” Cluj ar putea sta și în a doua etapă, existând șanse ca Unirea Triteni să nu se prezinte.


Ioan Ovidiu Sabău reface la noul „U” Cluj „gașca” din 2000 cu care a promovat din Liga a 3-a. După ce i-a convins pe Gabi Giurgiu, Alex Păcurar și Octavian Abrudan, „Moțul” l-a adus în Liga a IV-a Cluj și pe Dorin Goga (32 ani). Surpriza este cu atât mai mare, cu cât acesta a fost dorit inclusiv de echipe din Liga 1, unde a jucat până în vară, pentru ACS Poli Timișoara. „Am venit să ajut echipa. Am avut o discuție cu domnul Sabău și m-a convins, mâine vom oficializa înțelegerea. Mă bucur că sunt acasă, cu familia. Am avut câteva oferte, chiar și din străinătate, dar nu mi-a convenit niciuna”, a spus, pentru stiridesport.ro, Dorin Goga, mijlocaș pentru care Poli Timișoara plătea în 2008 lui „U” Cluj 1,2 milioane de euro.

„Încerc să-i conving pe băieți să se prezinte”

Universitatea ar trebuie să înceapă sezonul sâmbătă, după ce a stat în prima etapă, dar sunt șanse ca nici acest meci să nu se dispute. Unirea Triteni, adversarul din a doua etapă a clujenilor, are probleme de ordin financiar și organizatoric și nu s-a prezentat în prima rundă, pierzând meciul cu 3-0. Antrenorul și managerul echipei, Andrei Pintilie, spune că va încerca să-i convingă pe jucători să se prezinte pe jocul de pe Cluj Arena. „Din câte știu eu, echipa se va prezenta. Eu 99 la sută nu mă voi prezenta. O să fac tot posibilul să-i fac pe băieți să meargă la meci, pentru că e un important și pentru ei să joace pe Cluj Arena și să onoreze acest joc. Sunt probleme interne, de toate felurile. Au trecut zece ani de când le sunt antrenor, coleg, de toate. Am acceptat să schimbăm și să joace Universitatea acasă, pentru a începe în fața propriilor suporteri. Ei sunt organizatorii”, a spus Andrei Pintilie.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă