Fostul președinte de la CSM și Damila, Bogdan Medrea, va fi comemorat la Măciuca

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 15 Aug. 2016, 12:30 Diverse
Fostul președinte de la CSM și Damila, Bogdan Medrea, va fi comemorat la Măciuca

Stadionul comunal din Măciuca va deveni de luni, 15 august, Stadionul „Bogdan Medrea”, în memoria fostului președinte al cluburilor Damila și CSM Râmnicu Vâlcea, care a încetat din viață pe 27 ianuarie 2016, la doar 44 de ani.

Cu ocazia zilelor comunei, sărbătorite chiar de Sfânta Maria, Primăria Măciuca va organiza un joc demonstrativ, la care vor participa foștii jucători de la Damila, care au contribuit, alături de Bogdan Medrea, la promovarea din Liga a III-a și ulterior în Liga a II-a. Printre jucătorii care deja au confirmat prezența se numără Florin Matache, Vali Bărbulescu, Ionuț Stoica, Dani Iancu și Edi Stoica.

„Aceste două promovări cu Damila, obținute alături de Bogdan Medrea, au fost cele mai frumoase rezultate pentru localitate. Am primit acordul Consiliului Județean Vâlcea și luni va avea loc la Măciuca o ceremonie prin care stadionul va fi intitulat Bogdan Medrea. Sperăm să iasă un spectacol frumos pentru oamenii din Măciuca, chiar dacă nu este un eveniment fericit. Pe viitor, vrem să rămână o tradiție, să facem an de an ceva frumos, în memoria lui Bogdan Medrea, să nu fie uitat și ne aducem aminte cu plăcere de colegul meu”, a spus Lucian Munteanu, managerul de la CSM Râmnicu Vâlcea. 

La eveniment va participa și tot lotul CSM-ului, iar pe teren se vor afla și trei dintre jucătorii vechi ai fostei Damila, precum Cătălin Pîrvulescu, Bogdan Geantă și Samson Nwabueze, nigerianul fiind foarte apropiat de Bogdan Medrea.

Crescut de mic la Măciuca, Bogdan Medrea a fost arbitru asistent de Liga I, după care a devenit observator, iar apoi a condus cluburile Damila și CSM.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 15 Aug. 2016, 12:30 Diverse
Pe aceeași temă