Big brother FRF. Federația le dă tuturor cluburilor afiliate camere video pentru a-și filma meciurile jucate acasă

Marius ANGHEL 30 Jan. 2017, 14:52 Special
Big brother FRF.** Federația le dă tuturor cluburilor afiliate camere video pentru a-și filma meciurile jucate acasă

Toate cluburile de fotbal din campionatele Ligii 2 și 3 vor beneficia, începând cu acest an, de camere video pentru filmarea meciurilor pe care le organizează pe teren propriu, înregistrarea urmând a fi oferită și formației oaspete. Federația Română de Fotbal va da tuturor membrilor afiliați câte o cameră de luat vederi în valoare de 53 de mii de euro.

Proiectul are ca scop în principal monitorizarea mai ușor a jucătorilor, a arbitrilor, formarea unei baze de date ce poate fi accesată de antrenori, dar și observarea mai ușor a diverselor speculații care pot apărea înainte sau după orice meci.

„Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 25 ianuarie a aprobat în unanimitate de voturi încheierea unui contract de achiziție pentru camere video în valoare de 53.000 de euro (TVA inclus), la propunerea administrației FRF.

Fiecare membru afiliat va primi din partea Federației Române de Fotbal o cameră video pentru filmarea tuturor meciurilor indiferent de competiție, juniori, Liga 3, Liga 2, feminin și futsal. Echipele gazdă au datoria de a filma partida, urmând ca înregistrarea să ajungă și la clubul oaspete. Acest proiect al FRF va avea multiple beneficii: monitorizarea jucătorilor, monitorizarea arbitrajelor, o bază de date completă pentru toți antrenorii, evitarea speculațiilor înainte și după disputarea partidelor.”, scrie într-un comunicat postat pe site-ul FRF.

Foto: FRF.ro

Marius ANGHEL 30 Jan. 2017, 14:52 Special
Pe aceeași temă