Bacăul are de luat 800.000 de euro pentru Baciu!

18 Jul. 2012, 23:16 Special
Bacăul are de luat 800.000** de euro pentru Baciu!

Dumitru Sechelariu a anunțat că Steaua este obligată să-i plătească într-un timp cât mai scurt „daunele” în urma achiziționării fundașului Eugen Baciu. Tribunalul Sportiv de la Lausanne a decis că echipa din Ghencea este nevoită să plătească suma de 800.000 de euro, plus 40.000 de euro însemnând penalități de întârziere.

Sechelariu este supărat de comisiile din România despre care spune că sunt subordonate președintelui FRF, Mircea Sandu.

„Steaua trebuie să-mi dea banii cât de repede posibil. Acuma, în această săptămână. Comisiile în România nu sunt independente, sunt depedente de Mircea Sandu”, a declarat fostul patron al Bacăului la gsptv.

Gigi Becali a luat foc

Finanțatorul stelist afirmă că va propune în Parlamentul European ca Tribunalul Sportiv să fie desființat. Becali crede că și Marian Iancu este implicat în această poveste deoarece avocații care au reprezentat Bacăul la TAS sunt din Timișoara și sunt recomandați de șeful din Banat.

„O să facem un proces in civil, sunt convins că au fost aranjamente. Este inadmisibil. D-aia s-au și dus acolo, aveau oameni acolo. O să cer desființarea TAS, e mafie și corupție acolo.

Dacă va trebui să plătim, o să plătim. Avocații aștia sunt recomandați de Iancu, are și el interese acolo. O să facem plângeri și la FIFA și la Parlamentul European, că la TAS e corupție. Mi-a spus finu‘ că acolo se fac multe și că Marian Iancu are intrare acolo”, a spus Gigi Becali la același post TV

18 Jul. 2012, 23:16 Special
Pe aceeași temă