Au fost „furate” 1500 de cartonașe!

23 Feb. 2009, 09:00 Special
Au fost

Fostul statistician al Asociației Județene de Fotbal (AJF) Prahova, Constantin Dumitru acuză faptul că în fotbalul județean se petrec lucruri necurate. Ierarhiile ultimilor ani au fost schimbate prin „dispariția” unor catonașe galbene și roșii, astfel că mai multe echipe nu au avut jucători suspendați!

 

”În ultimii ani au fost șterse peste 1500 de cartonașe, dintre care 30 au fost de culoarea roșie, fapt pe care pot să-l demonstrez”, ne-a declarat Dumitru, care a mai adăugat: ”Grav este că dispariția acestor cartonașe a dus la schimbarea ierarhiilor finale, iar unele echipe care activează acum în Liga A Prahova nici nu au ce căuta acolo. Sunt mulți jucători în campionatele județene care au două sau mai multe legitimații de joc, fiind mai ușor să de făcut o legitimație, decât un transfer. Au fost falsificați anii de naștere la mulți fotbaliști, în special la nivelul juniorilor. Aceste lucruri i le-am spus în față și președintelui AJF Prahova, Silviu Crângașu.  Am avut o întrevedere pe această temă și cu directorul general al FRF, fostul internațional Ionuț Lupescu, căruia i-am adus la cunoștință aceste probleme”, spune Constantin Dumitru, potrivit Ziarului de Prahova.

 

De partea cealaltă, președintele A.J.F., Silviu Crângașu a răspuns acuzațiilor aduse, învinuindu-l chiar pe reclamat de neregulile semnalate!:
“L-am adus pe Dumitru să facă lucrurile mai bine, știind că ne-am confruntat cu probleme în evidența cartonașelor, sezoanele trecute. El ținea această evidență, schimba parola calculatorului zilnic, era plătit pentru munca prestată. Eu, dacă aveam ceva de ascuns nu-i dădeam documentele pe mână. Consider că este părtaș la aceste probleme, deoarece știa de ele și nu m-a înștiințat deloc. Are o reclamație la Poliție făcută și va răspunde pentru furtul de date. Nu cred că e datoria președintelui AJF să numere cartonașele la ligile județene.” a spus Crângașu.

 

articol scris de Cristi DAMIAN și Marian DIMA
 

23 Feb. 2009, 09:00 Special
Pe aceeași temă