ASU Poli, învinsă de Racoviță și detronată de Bucovăț

18 Sep. 2012, 07:32 Special
ASU Poli, învinsă** de Racoviță și detronată de Bucovăț

ASU Politehnica Timișoara a picat primul examen dificil din acest sezon. După patru victorii din tot atâtea posibile, Rotariu și tinerii săi colegi au jucat, pe teren propriu, cu Progresul Racovița, într-un derby al seriei a III-a din liga a V-a.

Alb-violeții câștigaseră primele patru meciuri la scor, însă echipa din Racovița s-a dovedit a fi una dintre cele mai puternice din serie. Poli a marcat de trei ori, însă a primit nepermis de ușor cinci goluri, toate din cauza unor gafe de portar. Titularul postului de goalkeeper și căpitanul echipei, Șerban, a gafat la cele două goluri din prima repriză și a fost înlocuit la pauză cu Mitelea, un portar foarte tânăr și lipsit de experiență. Acesta a mai scos de trei ori mingea din plasă, chiar dacă ai săi colegi din ofensivă au marcat trei goluri și au ratat și un penalty.

Foale: „Putem promova”

„Cei de la Racovița ne-au fost superior astăzi. Dar vine și returul. Noi ne continuăm drumul în lupta pentru titlu. Am pierdut azi doar o bătălie, nu întreg războiul. Cu mici modificări în lot, putem promova. Nu e nimic pierdut, campionatul e lung, dar totul e ca noi să ne revenim psihic”, a spus antrenorul lui Poli, Antonio Foale, după meci.
Echipa din Racovița, care are un meci în minus față de Poli, i-a egalat pe timișoreni la puncte, însă Poli este deasupra lor în clasament, datorită unui golaveraj mai bun. Timișorenii au căzut însă pe locul al doilea, după ce Olimpia Bucovăț a câștigat al cincilea meci din cinci posibile.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA MECIUL
ASU POLI – PROGRESUL RACOVIȚĂ‚

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

18 Sep. 2012, 07:32 Special
Pe aceeași temă