Arbitrii din Satu Mare au câștigat Cupa Prieteniei

Mihai Andries 16 Dec. 2013, 19:45 Special
Arbitrii din Satu Mare** au câștigat Cupa Prieteniei

În weekend, 24 de echipe de arbitri și-au dat întâlnire la Chiajna, unde a avut loc Cupa Prieteniei, la fotbal pe teren redus. Printre participanți s-au numărat și arbitrii sătmăreni, care au reprezentat AJF-ul condus de Ștefan Szilagyi așa cum se cuvine.

În lot cu arbitrii consacrați, instituția sătmăreană a reușit să câștige turneul, fiind de departe cea mai bună echipă. În finală au trecut fără probleme de AJF Ialomița cu 5-0. Până în ultimul act arbitrii sătmăreni au ieșit din grupa din care au făcut parte fluierași din Vâlcea, Vrancea și Teleorman. Apoi, în optimi s-au impus în fața buzoienilor cu 5-2, în sferturi și semifinale au învins la loviturile de departajare, scor 4-3 (1-1 după timpul regulamentar) pe AJF Pitești și Harghita.

VEZI REZULTATELE COMPLETE ȘI O GALERIE FOTO DE LA CUPA PRIETENIEI

Un lucru inedit a reprezentat faptul că președintele AJF Satu Mare a intrat câteva minute pe teren, spre deliciul celor prezenți. Din lotul care au făcut deplasarea la Chiajna îi amintim pe Marius Șuta, Sergiu Neichi (antrenor-jucător), Ionuț Cozma, Szabolcs Kovacs, Petrică Costea, Adrian Marinaș, Ștefan Szilagyi și Cosmin Iuhas, cel care a primit titlul de cel mai bun jucător. Premierea a fost făcută de cel mai mare arbitru român al tuturor timpurilor, Nicolae Rainea.

 

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Mihai Andries 16 Dec. 2013, 19:45 Special
Pe aceeași temă