FC Rapid a câștigat amicalul cu FC Brașov prin reușitele unui jucător testat de Dan Alexa

Marius ANGHEL 29 Jan. 2016, 17:08 Pregătiri, amicale
FC Rapid a câștigat amicalul cu FC Brașov** prin reușitele unui jucător testat de Dan Alexa

FC Rapid a câștigat în ultimele minute ale jocului amicalul de vineri cu FC Brașov. Desfășurat pe terenul sintetic de la Chiajna, giuleștenii s-au impus cu 2-0, grație golurilor reușite de Potecea (foto) în minutele 88 și 90.

Alexandru Potecea este un atacant de 24 de ani pe care antrenorul Dan Alexa îl testează în această perioadă. Fost jucător la Dinamo, Buftea sau Metaloglobus, marcatorul celor două goluri ale Rapidului în amicalul cu FC Brașov a mai fost în probe în Giulești și în urmă cu doi ani și jumătate, când conducătorii echipei erau Adrian Zamfir și Nicolae Cristescu. A doua reușită a sa a venit într-un moment în care FC Brașov evolua în zece jucători după ce Poverlovici părăsise terenul accidentat.

Pentru „stegari”, această înfrângere a reprezentat primul eșec în amicalele din această iarnă, după ce până acum câștigaseră cu 3-0 cu FC Râșnov și 2-0 cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. De partea cealaltă, rapidiștii au trecut cu 5-1 de CN Dinicu Golescu Câmpulung și pierdut cu 1-4 împotriva Viitorului Domnești.

„A fost un test util, în care am văzut plusurile și minusurile echipei. Prima repriză a fost foarte bună, puteam marca lejer trei-patru goluri. Și în repriza a doua, circa 30 de minute am jucat bine, pe final am făcut mai multe schimbări. Golul doi l-am primit într-un moment în care evoluam în inferioritate numerică, Poverlovici ieșind accidentat”, a declarat Mihai Stere pentru Monitorul Expres.

Rapid: Drăghia – Kușnir, Mendy, Robuste, N. Vasile – Trandu, Raiciu – Tudoran, N’Koyi, I. Popa – Țîră
Au mai jucat: Martin, Morar, Fota, Ganea, Botaș, Jeselik, Potecea, Fl. Oprea
Antrenor: Dan Alexa

FC Brașov: D. Mutu (Căucă 46) – Săftescu (Cerlincă 60), Poverlovici, Istrofor, Vl. Munteanu – Al. Coman (R. Avram 60), S. Pană, Codoban (H. Popa 75), Alupoaie (Pamfile 75, Negotei 82) – D. Ene (Bg. Rusu 60), M. Matei (Andor 60)
Antrenor: Mihai Stere

Marius ANGHEL 29 Jan. 2016, 17:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă