Scutaru a fost desemnat jucătorul turului în B2!

23 Dec. 2011, 13:41 Anchete
Scutaru** a fost desemnat jucătorul turului în B2!

Fundașul central și căpitanul lui FC Timișoara, Cristian Scutaru, a fost desemnat jucătorul turului de campionat ediția 2011-2012 în Liga a II-a, Seria a II-a, de ancheta făcută de săptămânalul regional „Fotbal Vest„. Bănățeanul a fost votat cel mai bun jucător pe post de 14 dintre cei 15 antrenori care au participat la scrutin.

Mureșul Deva nu a „dat” niciun jucător în „Echipa ideală” a primei părți a campionatului în B2. Doar fundașul dreapta de 17 ani, Alexandru Petresc a fost văzut drept cel mai bun jucător pe post din „Vest” de doi tehnicieni: Dan Oprescu (FC Olt) și Stelian Farcău (FC Bihor). Au fost nominalizați 65 de jucători.

„Echipa ideală” a turului în Seria a II-a arată astfel: Pogacsics (FC Bihor) – portar, Peteleu (Gloria Bistrița), Bălan (UTA) și Mera (FC Timișoara) – fundaș dreapta, Scutaru (FC Timișoara) și Năstase (Gloria Bistrița) – fundași centrali, Sepsi (FC Timișoara) – fundaș stânga, Ricketts (FC Timișoara) – mijlocaș dreapta, Tameș (FC Timișoara) și Predescu (Gloria Bistrița) – mijlocași centrali, Curtean (FC Timișoara) – mijlocaș stânga, D. Goga (FC Timișoara) și R. Cârstea (FC Argeș) – atacanți.

Clubul Mureșul Deva a fost singurul care a refuzat să participe la anchetă. „Sunt atât de multe probleme la Deva, încât nu-mi arde să mă gândesc la astfel de lucruri”, și-a motivat pentru Fotbal Vest reținerea „principalul” Mureșului, Constantin Olariu.

Articol scris de Sami TAMAȘ

23 Dec. 2011, 13:41 Anchete
Pe aceeași temă