Poli Timișoara s-a ”mutat” la Peciu Nou! Nou-promovata va aborda Liga 3 cu jucători cu sute de meciuri în Liga 1

Anda DELIU 16 Jul. 2023, 20:44 Liga 3
Poli Timișoara s-a ”mutat” la Peciu Nou! Nou-promovata va aborda Liga 3 cu jucători cu sute de meciuri în Liga 1

În județul Timiș, formațiile din mediul rural au ajuns să fie mult mai căutate decât cele din Timișoara, în speță, acum după retragerea rușinoasă a Ripensiei, decât Poli.

Trei dintre poate cei mai emblematici jucători de la Poli vor juca din vara aceasta la CSC Peciu Nou, club care înțelege că nu poți cere jucătorilor să evolueze pe salarii de angajat la supermarket, așa cum se întâmplă la clubul condus de Costel Pantilimon.

Mera, Scutaru și Ignea vor juca lângă balta de pește

Astfel, dacă Peciu a reușit să promoveze în Liga 3 în detrimentul lui CSM Lugoj și apoi a învins la barajul cu Geoagiu, un jucător care a pus umărul a fost Cristian Scutaru.

Fundașul central de 36 de ani nu a mai rămas vara trecută la Poli deoarece fusese ”exilat” de antrenorul ce a bifat precedenta retrogradare ”neconcretizată”, Nicolae Croitoru. În vară, câțiva lideri de galerie și-au ”băgat” nasul și au cerut ca Scutaru să nu revină.

Astfel, fotbalistul ce a jucat în cariera sa pe la CSM Reșița, Jiul Petroșani, Poli Timișoara, CFR Timișoara, Buftea, Dinamo București, ACS Poli, UTA și ASU Poli a ajuns la micuța arenă din Peciu, chiar lângă o baltă de pescuit cu un restaurant lângă.

Ioan Mera revine în iarbă

Altfel, Ioan Mera, fundașul central tot de 36 de ani revine în teren. Nu a mai rămas director sportiv-delegat la Poli după ce Pantilimon i-a propus, din sursele noastre, să continue cu 2500 de lei, salariu de lucrător comercial debutant la supermarket.

În cariera sa, el a trecut pe la Avântul Reghin, Poli Timișoara, CFR Timișoara, FCM Reșița, Buftea, FC Buzău, Unirea Urziceni, Alania, Săgeata Năvodari, ACS Poli, Rapid București, Taraz și ASU Poli.

Vara trecută a fost ”pensionat” tot la ideile băieților din galerie, care s-au crezut experți în fotbal, iar apoi, nu a mai vrut să revină în teren, dezamăgit că nimeni din club nu a decis să ignore indicațiile fără nicio expertiză ale fanilor.

Alin Ignea a anunțat de ziua că nu mai continuă cu Poli

Cât despre Alin Ignea, mijlocașul central de 34 de ani a anunțat de ziua lui, de la final de aprilie, că se lasă de jucat la Poli. El a evoluat în cariera sa la Auto Timișoara, Național Sebiș, UTA, Pandurii, FC Botoșani, CSM Slatina, Minaur Baia Mare, ACS Poli și ASU Poli.

Ignea a scăpat vara trecută la mustață de ”pensionarea” la ideea liderilor de galerie. Din informațiile noastre, dezamăgit și el de ce sa întâmplă cu Pantilimon și Codrea, a ales și el să plece.

De altfel, timpul a dovedit că e o decizie înțeleaptă, căci Poli s-a reunit deja, cu un antrenor principal Paul Codrea în concediu, ceea ce nu se întâmplă nici la formații de Liga 6, însă iată, e acceptat de un președinte care a jucat la Manchester City.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-disputat-al-saselea-amical-al-verii-19277331

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-si-csm-alexandria-remiza-intr-un-meci-amical-19277321

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-si-gloria-buzau-remiza-intr-un-amical-19277311

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-infrangre-si-victorie-in-primele-amicale-din-bulgaria-19277308

Anda DELIU 16 Jul. 2023, 20:44 Liga 3
Pe aceeași temă