Ștefăneștiul a mai primit o șansă de la Berceni!

Mihai Andries 19 Apr. 2013, 12:40 Microscop
Ștefăneștiul a mai primit** o șansă de la Berceni!

Singura serie completă rămasă în Liga a III-a este plină de dramatism, rezultatele surprinzătoare ținând în suspans atât lupta la promovare, cât și cea din subsol. Berceniul nu pare hotărâtă să promoveze cu una cu două în al doilea eșalon și le tot dă șanse celor de la Ștefănești să mai anime lupta.

Așa că după eșecul neașteptat al Berceniului în meciul de la Cernica – golul victoriei Progresului fiind marcat în minutul 95, Ștefăneștiul a ajuns la doar două puncte de lider și își face planuri să-l detroneze dacă bate azi la minim două goluri diferență la Domnești, iar Berceniul face cel mult un egal la Clinceni.

Nebăgată în seamă echipa Baloteștiului a ajuns la patru puncte de Berceni și două de Ștefănești, dar nu pare să aibă forța financiară să facă față unui sezon de Liga a II-a. Însă elevii lui Tudorel Dumitru pot arbitra promovarea în condițiile în care joacă etapa viitoare la Berceni!

La polul opus, situația Voluntariului devine dramatică după egalul cu Vișina, astfel că meciul de mâine cu Tunari, care are un punct în plus față de echipa lui Bunică, a devenit vital pentru evitarea retrogradării. Un eșec al Voluntariului ar fi sinonim cu dezastrul, inexplicabil totuși prin prisma lotului avut la dispoziție, cu nume gen Todoran, Maxim, Viorel Dinu, Kiki Irimia sau Ghiceanu.

 

VEZI CLASAMENTUL SERIEI A III-A ÎNAINTEA ETAPEI DE AZI

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ
 

Mihai Andries 19 Apr. 2013, 12:40 Microscop
Pe aceeași temă