Ovidiu Herea a semnat cu Metaloglobus, dar visează la o revenire în Liga 1: „Dacă primesc vreo ofertă în iarnă, pot să plec gratis”

Octavian Vasilescu 13 Aug. 2018, 14:57 Campionat
Ovidiu Herea a semnat cu Metaloglobus, dar visează la o revenire în Liga 1:

Ovidiu Herea (33 de ani) a semnat un contract valabil până la sfârșitul sezonului cu Metaloglobus. Fostul mijlocaș al Rapidului a rămas liber după despărțirea de CS Balotești. Herea a apucat să debuteze deja pentru formația din Capitală, în remiza cu Aerostar Bacău din etapa secundă.

„Da, este adevărat, am semnat pe un an cu Metaloglobus. Dacă în iarnă o să primesc vreo ofertă din Liga 1 sau din străinătate, voi putea pleca gratis de la echipă. Am înțeles că vor mai ajunge jucători importanți la echipă în perioada următoare”. a spus Ovidiu Herea, pentru ProSport.

Ovidiu Herea a debutat în Liga 1 pentru Progresul București, după care s-a văzut pus să aleagă între Rapid și FCSB. Mijlocașul a ales să meargă în Giulești, în 2007, iar aproape șapte ani mai târziu a părăsit România și a semnat cu elvețienii de la FC Sion. În tricoul alb-vișiniu, Herea a adunat 183 de meciuri, a marcat 45 de goluri și a pasat decisiv în zece rânduri. Herea s-a întors în 2016 în Liga 1 și a trecut rând pe rând pe la Pandurii Tg. Jiu, Concordia Chiajna și FC Viitorul.

În sezonul trecut a mers alături de fratele său, Claudiu, la Balotești, dar a ales să se despartă de gruparea din Ilfov și să devină liber de contract. Fratele său a ajuns între timp la Petrolul Ploiești, astfel că frații Herea vor fi adversari în acest sezon.

Octavian Vasilescu 13 Aug. 2018, 14:57 Campionat
Pe aceeași temă