Au uitat căștile de polo acasă! Terenul de la Balotești a fost inundat în ultimele ore. Fotbaliștii au întâmpinat probleme încă din primul minut

După ce în ultimele 48 de ore a plouat abundent în toată țara, terenul de la Balotești a fost vizibil afectat. La meciul cu Sportul Snagov de sâmbătă, început de la ora 12:00, suprafața de joc a fost inundată. Jucătorii au avut mari probleme încă din startul jocului din etapa a 30-a a Ligii 2.

Vezi aici desfășurarea partidei CS Balotești – Sportul Snagov

Până luni dimineață se anunță ploi abundente în aproape toată țara.

În urmă cu doar câteva luni, la Balotești au fost folosiți cartofi pentru a repara gazonul distrus. Înaintea unui meci cu FC Argeș, oaspeții au imortalizat cartofii aruncați pe gazon, în timp ce efectuau încălzirea. Gazdele au apelat la această variantă pentru a asigura un gazon decent la meciul din Liga 2.

Terenul stadionului Comunal din Balotești este recunoscut ca fiind foarte prost de toți adversarii din Liga 2 ai echipei ilfovene.

Situația celor de la CS Balotești este una complicată în acest moment. Echipa se află pe penultimul loc în clasament și are șanse mici să se mai salveze de la retrogradare în acest sezon. Înaintea desfășurării etapei a 30-a, Baloteștiul avea zece puncte mai puțin decât ASU Politehnica, prima echipă aflată deasupra zonei retrogradabile. Până la finalul sezonului mai sunt nouă etape.

Pe aceeași temă