Progresul Spartac va disputa un amical de lux cu FCSB

Marius ANGHEL 15 Nov. 2018, 17:12 Pregătiri, amicale
Progresul Spartac va disputa** un amical de lux cu FCSB

La finele acestei săptămâni, Progresul Spartac va avea parte de un meci amical de lux împotriva vicecampioana țării, FCSB.

După cum se știe, campionatul Ligii 1 este întrerupt, deoarece este pauză pentru meciurile naționalei cu Lituania (sâmbătă, ora 21:45, la Ploiești) și Muntenegru (marți, ora 21:45, la Podgorica), în Liga Națiunilor. Astfel, FCSB a căutat o partidă de antrenament pentru a-și menține jucătorii valizi într-o formă fizică optimă.

Pentru echipa lui Nicolae Dică a fost foarte la îndemână varianta Progresul Spartac, una dintre echipele bune de la nivelul Ligii a 3-a. Bleu-albaștri aflați pe locul 5 în Seria a 2-a a Ligii 3, cea în care Rapid este lider, au etapă liberă în acest week-end, deoarece aveau planificată o dispută cu CSO Bragadiru, care, însă, s-a retras din campionat.

Astfel, conducerile celor două cluburi au căzut de acord pentru susținerea unui meci amical sâmbătă, 17 noiembrie, cu începere de la ora 11:00. Jocul va avea loc la baza ARCOM Berceni. FCSB II, echipa satelit, va juca tot acolo, cu o zi mai înainte, de la ora 14:00, un meci oficial cu Sportul Chiscani, contând pentru etapa a 13-a a Ligii 3.

Articol scris de Cristian FRISK

Marius ANGHEL 15 Nov. 2018, 17:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă