În seria a III-a e luna derbyurilor de foc

Mihai Andries 15 Mar. 2013, 14:59 Analize
În seria a III-a e luna derbyurilor de foc

Eșecul liderului din derbyul de la Berceni contra principalei urmăritoare, CS Ștefănești, a relansat lupta la promovare. Berceniul a intrat în criză după șocantul 0-4 de vinerea trecută și s-a despărțit de Diniță, aducându-l în schimb pe Adi Matei. Primul examen major vine pentru noul tehnician chiar azi, în meciul cu rivalii de la Afumați. Echipa lui Vasile Neagu are de plătit niște polițe din tur, iar Berceniul vine decimată de accidentări și suspendări, având trei titulari lipsă (Pivniceru, Al. Radu și C. Sandu).

Ștefăneștiul trebuie să profite de probleme liderului și să confirme forma excelentă din derbyul de vinerea trecută, însa azi primește vizita puternicei echipe a Voluntariului, care vrea să iasă din pasa proastă în care se află. O victorie a gazdelor în meciurile de la Ștefănești și Afumați ar duce echipa lui Emil Ursu la doar trei puncte de Berceni și visul de promovare în Liga a II-a ar putea prinde contur.

Etapa de azi aduce și un derby al suferinței în subsol, acolo unde Cernica nu își permite pași greșiți în fața unui Tunari pe val, care a învins etapa trecută pe cei de la Caracal. O victorie a oaspeților ar băga echipa lui Costel Pană în calculele retrogradării.

Iată programul etapei de azi:

CS Ștefănești – FC Voluntari
FCM Alexandria – Inter Clinceni
CS Balotești – CS Vișina Nouă
Progresul Cernica – CS Tunari
FC Caracal – Viitorul Domnești
CS Afumați – ACS Berceni
Chiajna II stă

Credeți că poate pierde Berceniul promovarea după ce a avut 9 puncte avans?

CREDEȚI CĂ‚ POATE PIERDE BERCENIUL PROMOVAREA DUPĂ‚ CE A AVUT 9 PUNCTE AVANS?

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 15 Mar. 2013, 14:59 Analize
Pe aceeași temă