Meciul din optimile Cupei dintre CS Afumați și CS U Craiova nu se mai joacă la Berceni. Noul stadion unde va avea loc partida

Marius ANGHEL 23 Nov. 2017, 16:24 Cupa
Meciul din optimile Cupei dintre CS Afumați și CS U Craiova nu se mai joacă la Berceni.** Noul stadion unde va avea loc partida

Meciul din optimile Cupei României dintre CS Afumați și CS U Craiova, programat să aibă loc marți, 28 noiembrie, de la ora 18:00, nu se va mai disputa pe stadionul din Berceni, acolo unde conducătorii clubului din Liga 2 anunțaseră că vor organiza partida care urmează să se desfășoare în nocturnă. Arena din Berceni nu a putut fi omologată conform cerințelor acestei partide, astfel că CS Afumați a trebuit să caute o altă variantă de stadion unde să dispute meciul cu Universitatea. Ilfovenii au optat de această dată pentru stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Programat la o oră care necesita un stadion cu instalație de nocturnă, meciul din optimile Cupei României dintre CS Afumați și CS U Craiova se va desfășura în cele din urmă la Ploiești, pe stadionul Petrolului. A fost a doua opțiune a ilfovenilor, după Berceni, alegerea conducătorilor echipei din Liga 2 venind pentru ca locuitorii din Afumați să facă o deplasare cât mai scurtă pentru a vedea meciul.

Afumațiul a refuzat propunerea celor de la CS U Craiova de a juca pe stadionul lor, pe cea mai mare arenă din Oltenia, și de a fi a treia grupare care joacă acolo, după Slavia Praga și Juventus București.

Iată noul comunicat al clubului din Afumați:

„ANUNT | CS AFUMAȚI VS CS U CRAIOVA SE MUTA PE STADIONUL

„ILIE OANĂ‚” DIN PLOIEȘTI

Deși fusese anunțat că se va juca pe terenul din comuna ilfoveană Berceni, meciul din optimile Cupei României dintre CS Afumați și CS U Craiova a fost mutat la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană”.

Meciul CS Afumați și CS U Craiova pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei României se va disputa marți, 28 noiembrie, cu începere de la ora 18.00, pe OZN Arena din Ploiești, unul dintre cele mai frumoase stadioane din țară.

Mai exact, Jandarmeria solicita ca la un meci de acest nivel să existe camere de filmat funcționale care să supravegheze tot ce se întâmplă pe gazon, în tribune, la intrările pe stadion și în jurul arenei înainte, în timpul și după încheierea jocului.

În condițiile în care echipa din Berceni s-a retras din campionat de mai bine de un an, iar pe stadionul din localitate nu s-au mai disputat partide din eșaloanele superioare, reomologarea arenei a întâmpinat unele probleme, astfel că a fost necesară găsirea unui alt loc de disputare a jocului din optimile de finală ale Cupei României”.

Invitații cu titlu gratuit și deplasare organizată de club

CS Afumați organizează deplasarea suporterilor pentru meciul cu CS U Craiova din optimile Cupei României. Doritorii vor primi invitații.

„Primăria comunei Afumați asigură transportul tuturor suporterilor care doresc să participe la acest meci istoric pentru fotbalul afumățean. Înscrierile pentru deplasarea cu autocarul se pot face la numărul de telefon: 0728.180.243 (Marin Beatrice), în intervalul 08:00 – 21:00. Plecarea se va face din fața Primăriei, la ora 15:30. Invitațiile de acces la meci se oferă cu titlu gratuit pentru afumățeni și se pot ridica fie la urcarea în autocar, fie de la secretariatul Primăriei pentru cei care doresc să se deplaseze în regie proprie”, mai scrie în comunicat.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 23 Nov. 2017, 16:24 Cupa
Pe aceeași temă