Antrenorului Științei nu-i vine nici acum să creadă că echipa sa a ratat două penalty-uri și nu a putut câștiga la Afumați. „Am demonstrat din nou că jucăm mai bine în deplasare”

Marius ANGHEL 17 Apr. 2018, 09:31 Campionat
Antrenorului Științei nu-i vine nici acum să creadă că echipa sa a ratat două penalty-uri și nu a putut câștiga la Afumați.**

Știința Miroslava nu a reușit decât o remiză la Afumați, scor 1-1, sâmbătă, în cadrul etapei a 29-a a Ligii a 2-a, într-un meci pe care l-a dominat și în care a ratat numeroase ocazii, între care și două penalty-uri. Antrenorul Științei, Adrian Kerezsy, s-a declarat dezamăgit de rezultat, dar și-a felicitat jucătorii pentru evoluția de la Afumați. Tehnicianul admite că echipa sa a irosit mult prea ușor două puncte într-un meci în care a ratat foarte multe situații clare.

„După aspectul jocului și al numărului ocaziilor, am pierdut două puncte. Pe lângă cele două penalty-uri ratate, am avut alte trei ocazii mari, singuri cu portarul advers. Sunt nemulțumit de rezultatul final, este un meci care trebuia câștigat. Rar se întâmplă ca o echipă să beneficieze în deplasare de două penalty-uri. Din păcate, noi le-am avut și le-am irosit. Era foarte important pentru noi, pentru moralul nostru, să luăm cele trei puncte. Le-am fi meritat. Afumațiul este o echipă foarte bună, situată în plutonul fruntaș, dar nu ne-a pus nicio problemă, am controlat meciul în totalitate. Totuși, important este că nu ne-am întors cu mâna goală de la Afumați”, a declarat Adrian Kerezsy.

Tehnicianul și-a încurajat jucătorii și le-a transmis că dacă vor evolua cu aceeași determinare și în meciurile următoare, nu vor avea probleme în atingerea obiectivului.
„Am fost cu toții dezamăgiți de faptul că am pierdut două puncte, sper ca acestea să nu conteze la final și să le recuperăm în alte întâlniri. I-am felicitat pe jucători pentru evoluție, i-am încurajat, le-am transmis să țină capul sus. Suntem acolo, în cărți. Totul se joacă până la final. Dacă vor juca în continuare așa cum am făcut-o la Afumați, vor veni și victoriile. Am demonstrat din nou că jucăm mai bine în deplasare decât pe teren propriu, unde suprafața de joc ne dezavantajează clar. Când jucăm pe un teren bun, așa cum s-a întâmplat la Clinceni, la Afumați, echipa se poate exprima cum trebuie și obținem și rezultate bune în compania unor adversari redutabili”, a completat Adi Kerezsy.

După această remiză, Știința Miroslava a făcut 28 de puncte și pică pe locul 18, fiindcă Dacia Unirea și Pandurii au un golaveraj mai bun. Runda viitoare, ieșenii joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu liderul Dunărea Călărași.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Știința Miroslava
 

Marius ANGHEL 17 Apr. 2018, 09:31 Campionat
Pe aceeași temă