Cifrele etapei 10

Mihai Andries 03 Nov. 2012, 10:30 Cifrele etapei
Cifrele** etapei 10

După fiecare rundă, vom pune pe tablă cifrele etapei și vă vom prezenta cele mai interesante cifre ale etapei respective sub forma a 7 numere.

Dar să trecem la cifre:

7 meciuri a durat invincibilitatea Sportului în Liga a II-a. Prin victoria din această rundă Otopeniul a pus capăt unei serii de 7 victorii consecutive ale studenților, echipa antrenată de Virgil Andronache fiind singura care a avut procentaj 100% până acum

2 penalty-uri au fost ratate în această rundă, fiind pentru a doua oară în tur când se întâmplă să se rateze mai mult de o lovitură de la 11 metri. Prima dată s-a întâmplat în etapa a cincea, atunci când Andor de la Luceafărul și Dică de la Mioveni. Culmea ironiei face ca acum tot un jucător de la Luceafărul să se afle printre ratangii, în speță S. Ianc, celălalt fiind ratat de Ferfelea

3 echipe au reușit să obțină prima lor victorie din deplasare în acest sezon. Este vorba de ACS Buftea, Unirea Slobozia și Luceafărul care le-au învins pe Farul, Rapid CFR Suceava, respectiv Unirea Alba Iulia.

2 goluri a marcat Artiom Karamyan în meciul cu Farul, fiind primul străin din acest sezon al Ligii a II-a care reușește o dublă

4 meciuri consecutive fără gol primit au adunat cei de la UTA, ceea ce constituie recordul absolut al sezonului până acum. Astfel, arădenii au un egal alb cu Luceafărul și trei victorii consecutive la zero, cu CSM Rm. Vâlcea, FC Argeș și FCM Tg. Mureș.

8 meciuri consecutive cu gol marcat au adunat cei de la Sportul, stabilind un record inedit al Ligii a II-a. Sportul este singura echipă care a marcat meci de meci de la începutul campionatului, în condițiile în care a stat două etape.

2 deplasări la rând au însemnat pentru cei de la Damila câte 4 goluri primite, pierzând de fiecare dată cu același scor, 1-4. Prima dată Mioveniul i-a învins, pentru ca acum să vină rândul celor de la Corona Brașov.

ABÁC, abace, s.n. 1. Instrument alcătuit dintr-un cadru cu vergele pe care se pot deplasa bile (colorate) și care este folosit la efectuarea unor calcule aritmetice. 2. Tabel sau diagramă care permite rezolvarea imediată a unor calcule. – Din fr. abaque, lat. abacus.

 

 

Statistică de Mihai Andrieș
Foto: Marius ANGHEL

Mihai Andries 03 Nov. 2012, 10:30 Cifrele etapei
Pe aceeași temă