Cifrele etapei 11

Mihai Andries 10 Nov. 2012, 11:37 Cifrele etapei
Cifrele** etapei 11

După fiecare rundă, vom pune pe tablă cifrele etapei și vă vom prezenta cele mai interesante cifre ale etapei respective sub forma a 7 numere.

Dar să trecem la cifre:

1169 de zile au trecut de când Sportul (foto) a pierdut ultimul meci în Liga a II-a considerat a se juca pe teren propriu. Se întâmpla pe 22 august 2009, contra Victoriei Brănești, scor 1-2

6 goluri s-au marcat în această rundă în minutul 90 sau în minutele de prelungire, fiind un record al sezonului. Este vorba de reușitele lui E. Nanu (Delta – minutul 90), Diaby (90) și Mușuroia (90+3, ambii Săgeata), Martac (Corona, 90), Boldea (90+3), Ciocâlteu (Brăila, 90+4)

8 echipe nu au pierdut niciun meci pe teren propriu în acest sezon: Săgeata, Delta, CS Otopeni, Damila, Corona, ACS Poli, FC Bihor și Voința Sibiu!!

8 goluri a adunat Albert Voinea sub culorile Damilei, dubla cu FC Olt propulsându-l pe primul loc în clasamentul golgheterilor Ligii a II-a

4 meciuri la rând a marcat Cristi Boldea pentru ACS Poli Timișoara. Astfel, de la meciul cu Luceafărul Oradea inclusiv, atacantul timișorenilor și-a trecut numele pe tabela de marcaj meci de meci.

4 echipe nu au făcut nicio remiză după 11 etape: Sportul, Botoșani, Dinamo II și Buftea, toate fiind din seria I

87 de săptămâni au trecut de la ultima victorie în deplasare a lui Dinamo II, în care „alb-roșii” au marcat 4 goluri. Victima a fost Astra Giurgiu, pe 5 martie 2011, scor 4-1 pentru Dinamo

ABÁC, abace, s.n. 1. Instrument alcătuit dintr-un cadru cu vergele pe care se pot deplasa bile (colorate) și care este folosit la efectuarea unor calcule aritmetice. 2. Tabel sau diagramă care permite rezolvarea imediată a unor calcule. – Din fr. abaque, lat. abacus.

Statistică de Mihai Andrieș
Foto: Marius ANGHEL

Mihai Andries 10 Nov. 2012, 11:37 Cifrele etapei
Pe aceeași temă